Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sajnálom,hogy nekem kimaradt a börze,de mivel csütörtökön már 13 órakor "elszabadultam", inkább eljöttem haza a korábbi vonattal...
Köszi a fotókat! Örülök,hogy volt D-Csepeles kolléga is!
Remélem,jövőre találkozunk a győri börzén!
Kedden Győrben újra veteránbörze lesz. Ki jön?
St.Z.350 a számod már megvan, majd hívlak ha ott leszek(9-10 között valamikor).
Tavaly azt írtam hogy a Cz-vel megyek, de még a hátsókerékről le kéne vakarnom az ezüstfestéket, akkor egész jól nézne ki. Az első kerék szép krómú. Na meg ne legyen hideg vagy eső. Mert akkor marad a kocsi.
A kellemetlen időjárás miatt viszonylag kevés érdeklődő volt a börzén. Sikerült találkoznom jagdtigger és Titus olvtársakkal és készítettem néhány képet is.
Ja, nem volt rossz börze, annak ellenére, hogy 10 fél 11-ig havaseső esett. Így a Cz megúszta fedett helyen a délelőttöt. A Danuvia-ES kettős, és a Jawa-Schwalbe na meg a gépészeik viszont állták a hideget és az esőt, majd gurultak is.
Ahogyan jagtigger is.
Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2016 márc. 15, 16:31.
Nem, én nem a járműgyárban vagyok. Szombatról vasárnapra virradóra mentem haza, hétfőn délután megint ott voltam. Nagypénteken és nagyszombaton is bent leszek. Ez a hét szombat kivételesen szabad lesz, mert átépítés van, még talán meg fogom ismerni a barátnőmet, bár nem biztos...
- - - Updated - - -
kellemetlen időjárás miatt viszonylag kevés érdeklődő volt a börzén.
Azért az a Seat 124 jól néz ki. A nagy Opelt (Diplomat, ugye?) láttam valamelyik nap, talán éppen hétfőn a városban.
Nem, én nem a járműgyárban vagyok. Szombatról vasárnapra virradóra mentem haza, hétfőn délután megint ott voltam. Nagypénteken és nagyszombaton is bent leszek. Ez a hét szombat kivételesen szabad lesz, mert átépítés van, még talán meg fogom ismerni a barátnőmet, bár nem biztos...
Na "szép"... Mondjuk nekünk se sokkal jobb mert mi meg mínusz órákkal leszünk teli.
Komment