Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mondjuk nekünk se sokkal jobb mert mi meg mínusz órákkal leszünk teli.
Az biztos. Dolgozik ott egy környékbeli barátom, neki már felajánlottam, hogy segítek majd énekelni a 16 tonnából azt a részt, hogy "Szent Péter engem ne hívj, én nem mehetek...".
Jó régen írtak ide, de ma újra volt börze Győrött. Szép időben nagyon sokan kijöttek megnézni a gépeket, és a börzét. Én csak az utóbbin fényképeztem, a kiállítás részen gyorsan átfutottam, mert eléggé elment az idő. Bőséges volt a kínálat. Autó alkatrészekből több megmaradt raktári készletet is kihoztak, úgyhogy lehetett új alkatrészek közül is válogatni, bár egy-két éve szerintem ugyanazokat hozzák, csak mindig kevesebbet.
Az öreg Indián nemrég Amerikából érkezett, de már OT rendszámmal kínálták.
Eladó motorok. Nem hiába, itt a tavasz
Kb ennyi motort hagytak itt a lengyelek. Az utóbbi időben elég jól kipucolták a vásárokat.
Attached Files
Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2024 márc. 17, 19:54.
Oka: kiegészítés, mert valamiért a képek eltűntek
Nem vagyok otthon túlzottan a témában, de elvileg van itthon is Sirály csónakmotor. Legalább is a lendkerekén a felirat arra utal, de lehet, hogy csak rátették, mert máshol nem találtam rajta ilyesmire utaló jelet. A motorja 125-ös az biztos. Felújításra szorul, de elvihetem, mert el lehet vele játszani így is. Egy kicsit gyakorolnánk a hagyományos gyógyítási módszert is, a neten megszokott távgyógyítás után
Komment