Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldtimer Messe Tulln 2012. 05.19-20.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma kaptam az értesítést, az Austro Classic hírlevelét, hogy május 28-29-én tartják huszonharmadszor a tullni veteránbörzét, 18 országból közel 700 kiállító részvételével.
    Fő témák:
    - 125 éves a Mercedes
    - 50 éves a Jaguar E-type
    - 50 éves a Renault 4

Részletekért, árakért, nyitva tartásért katt a börze honlapjára.

Akik május 10-ig az Austro Classic címére küldenek egy emailt "Oldtimermesse Tulln" tárggyal, névvel, címmel, azok között a vásárra 5x2 belépőt sorsolnak ki.

Itt pedig ingyenes próbaszámot lehet rendelni.

Sziasztok!

Tegnap az ausztriai Tulln-ban jártam (azaz egy ismerősöm volt olyan rendes, hogy elvitt)!
    A sok érdekesség mellett felfedeztünk egy magyar standot, benne egy T5/H-val, amely egy forgóasztalon volt felállítva. Eddig semmi különös!

Mikor közelebb mentünk, akkor vettük észre, hogy csak "félig"van felújítva. Nem akárhogyan, hosszában "elfelezve" és egyik fele felújítva, a másik felén a rozsdán kívül még az olajsár rajta volt!

Bele gondoltam, hogy a teljes felújítás milyen munka volt, hát még így a fele, az emberfeletti!
    Csak a felnik felét lekrómozni, vagy a km óra számlapjának felét megfesteni,stb. Még az ötlet is fantasztikus, hát még kivitelezni!
    A fellelt állapotú felét izgalmamban nem fotóztam le, de ezt már csak itthon vettem észre, de el tudjátok képzelni, ilyet már látott "mindenki"!
    A többi képet folyamatosan töltöm az albumomba!(-ha érdekel valakit-)
    korompaiistvan, TZ és 3 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

helló
      HA jól emlékezek akkor ez a Pannónia a mostani oldtimer expo-n is kint volt.
      Lehet a Pannónia MGTSZ ötlete volt. Biztos nem vagyok benne mert nem volt fent elfoglaltság miatt.
      "pedig ha mentem volna 500km-es tura lett volna p10-el" Eddig őket láttam ilyen leleményes ötletekkel. Pl régi kirakat vagy egy p12 összerakás az expon.

Komment

korompaiistvan, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ezt a 'félig restaurált' motort Szabó Tamás barátom készítette, és ahogy láthatjátok, sosem végez félmunkát !
          Vártam, hogy valaki ismerőse legyen és ne tűnjön reklámnak, de itt a "bizonyíték"!

http://www.oldcarservice.hu/index-hu.html
          Gyula! Légy szíves add át üdvözletem a Barátodnak! Szívesen megismerkedtem volna Vele, de valahol máshol gyártotta a következő "ötleteit"!
          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 22, 13:40. Oka: képet körbevágtam
          korompaiistvan, és Intrepid kedvelte ezt.
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            de itt a „bizonyíték”!
            és a legjobb, hogy nincs is messze (tőlem!)!

Komment

Kár, hogy elég kitöltetlen a weboldaluk, biztos sokakat érdekelne mi hogyan zajlik egy restaurálás során, és helyben csinálnak minden munkafolyamatot, vagy külön műhelyeket is igénybe vesznek-e.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X