Sziasztok, jól gondolom hogy a börzék nincsenek megtartva? Mert hogy az eseménynaptárban erről egy szó sincs..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Covid 19 kontra Veteránbörzék
Collapse
X
-
Szervusztok! Szerintem marginális a dolog, de a járvány veszély miatt saját és mások egészsége érdekében mellőzni kell a csoportos rendezvényeket. Az üzletek is rövidítik a nyitvatartási idejüket ( 4,02-től TESCO 20,00-ig tart nyitva országosan) és törlik az állami, önkormányzati rendezvényeket is. Ez jelent valamit...jagdtigger, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Szerintem marginális a dolog, de a járvány veszély miatt saját és mások egészsége érdekében mellőzni kell a csoportos rendezvényeket. Az üzletek is rövidítik a nyitvatartási idejüket ( 4,02-től TESCO 20,00-ig tart nyitva országosan) és törlik az állami, önkormányzati rendezvényeket is. Ez jelent valamit...
Komment
-
Egészen konkrétan minden börze valahol van, ami valakié, Tesco parkoló, vagy bármilyen közterület, amelynek a pl börze célú felhasználására kell engedélyt kéni.
Na és azt nem kaphat senki, de Kaposváron pl március 22-én lett volna és a meglévő engedélyt is visszavonták.
De pl krosszpályákat is bezárták pedig azok magántulajdonban vannak, de a MAMSZ megvonja az engedélyét ha használjákChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszi, csak kíváncsi lettem volna, hátha valaki tud konkrétumot is
Komment
-
És higgyétek el nem az a lényeg hogy melyik börze marad el , meg hogy mikor lesz megtartva , hanem hogy ne betegedjetek meg , zovábbá ne adjátok át a fertőzést senkinek pl szeretteiteknek , esetleg szüleiteknek .
A többi mind smafu , most ez a lényeg . Én már csak a védőoltásban , vagy a gyógyszerben reménykedem . Borzalmas ami a mediterrán országokban zajlik , Isten ne adja hogy itt is ilyen legyen ....
https://www.youtube.com/watch?v=nyqPPqU78p8
Mert semmi más nem számít ....Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2020 ápr. 05, 19:27.
- 6 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErősen gondolkodok , hogy garázsvásárt tartok . Kihasználva a kiéheztetett vevők agyalapi ösztöneit ...
Persze szigorú szabályokkal !
Csak még nem sikerült engedélyeztetni a felettes szervemmel
Komment
Komment