zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pestlőrinci veteránbörze
Collapse
X
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... idő előtt elrühesedtek , és szétmentek ...
- 3 likes
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem is tudom, hogy nem túlzás vajon guminak hívni ezeketjandoarpad kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Kilátogattam a börzére, ahol gyakorlatilag azonnal belebotlottam Fóti Gyulába. :-) Mentem egy kört, hogy lássam a felhozatalt, de végül hozzá mentem vissza némi alkatrészért. Mit mondjak, jól bevásároltam vele :-)
Az én Mitas gumim 8 bárnál sem akar kipattanni a felnin teljes körben a helyére. Ajánlottak hintőport nem használt, szappanos vizet (szakemberek!) na az még úgy sem, viszont a felnit szépen megcsípte tőle a rozsda. Aztán elvittem egy autószerelőhöz, aki mondta, direkt e célra van megfelelő sikosító folyadék. Kinlódott egy órát, majd elővette a "csodaszert": a vazelint. Attól úgy, ahogy kikerekedett a dolog.
Aztán - egy küllőzés után - jött újra a gumiszerelés, amit már magam csináltam. Elmentem a patikába, körülnéztem nincs-e ismerős, aztán - szemlesütve - kértem egy nagy tégely vazelint. Ismét 8 bár és megint csak úgy, ahogy jött ki.
Lehet a felnivel van a gond, bár semmit nem találok amiben akadhatna, bár a peremezés nagyon gagyi. A felnin ne spórolj, én azt tettem és megbántam, azt nehezebb cserélni mint a gumit.
Engem a belső is szívat: nagyjából hetente kell pumpálni. Amit kivettem - több, mint 30 éves - kiválóan tartja most is a nyomást.
jandoarpad és mátéapu kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Mostanában gumizgatok rendszeresen... gyakorlok..mert az teszi a mestert.. Szerelővasat szinte csak levételkor használok, műanyag alátéttel a felnik megóvása miatt.Jankó51 és jandoarpad kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLátom máris elkapott a gépszíjj.
- 4 likes
Komment
Komment