Júniusban megtartott I. Túri Veteránbörze és Veteránkiállítás sikerén felbuzdulva megtartjuk immár a II. Túri Veteránbörzét és Gépkiállítást november 6-án. Melyre mindenkit szeretettel várunk! Helyszíne: Mezőtúr Fekete István út 1. GPS:47' 0' 21.75 36' 40.51 56 További ínfó: Kozák Béla Telefonsz.: 06/20-335-0071. Kedv csináló képen küldök pár képet, hogy milyen jó buli volt a múltkori
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Túri Veteránbörze és Gépkiállítás
Collapse
X
-
3. Túri Veteránbörze és Veteránmotor Kiállítás!
Szeretettel meghívok mindenkit a 3. Túri Veteránbörze és Veteránmotor Kiállításra!
Helyszín: 5400 Mezőtúr, Fekete István út 1.
Programok: Május 19-én: 17 órekor sátorbontás, majd filmvetítés.
Azt követően tábortűzgyújtás, szalonnasütés, grillparti.
Május 20-án: 3. Veteránbörze és Veteránmotor Kiállítás.
További információ: Kozák Béla
Telefon: 06-20/335-0071. Kedvcsinálóként pár kép a tavaly ősszel megtartott börzéről!!!Utoljára szerkesztve a következő által: Béla; 2012 márc. 03, 08:56.
Komment
-
Rajtam nem múlik.:-)))) megyek és megnézem mit is jósolnak akkorra. Akkor tényleg vasárnap lesz??
5mm eső, és max. 10fok.:-(((((
Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFekete István út
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése5mm eső, és max. 10fok.:-(((((
Komment
-
Az előre jelzés nem pontos: eső nem lesz, a hőmérséklet 11fok. A helyszínt könnyű lesz megtalálni, ki lesz a nagyobb kereszteződésekben táblázva. A Fekete István utat a víztorony tövében találod és ott a börze. Egyébként merről jöttök be Mezőtúrra?https://maps.google.com/maps/ms?msid...04565,0.008272Utoljára szerkesztve a következő által: Béla; 2012 okt. 27, 18:07.
Komment
-
Azzal szeretnék menni. Víztornyot nem jelöl a "Micike".
11 fok nem akadály, eső külön jól jön.
1. végre esőben is kipróbálnám az eső ruhám.:-)))2
2. vannak hogy is mondjam problémáim a motorral (nem műszaki, vagyis pont az:-))) így kevesebb a hatósággal találkozás esélye.:-))))
Ja hogy merről??? Törökszentmiklós 46-oson.
Dögöljön meg a szomszéd macskája , ha találok Fekete István utat Mezőtúron.:-)))) Már bánom , hogy hétfőn , nem kértem a Kétpói fuvart, felderítettem volna a helyszínt.:-)))
Komment
-
Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár kép a tavaszi rendezvényünkről.
Komment
Komment