Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VETERAMA, Mannheim

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

VETERAMA, Mannheim

Sziasztok!

Olyan embert, embereket keresek, akik mennek a most Október (7)-8-9-ei mannheimi börzére és kiutazhatnék vele, velük. Kérem, aki tud olyan emberről, csapatról, aki(k)nél lenne még egy hely számomra, az jelezze felém, köszönöm! (Természetesen a felmerülő költségek rám eső részét fizetem, tehát minél többen mennénk egy autóval, annál kevesebb összegbe kerülne az út.)

Aki szeretne jönni, de nincs autója, az is jelentkezzen, mert végső esetben rokonom autójával vágok neki az útnak, amely autó 5 személyes, tehát rajtam kívül 4 ember még beférne...

Várom a jelentkezőket!

Üdv. DCS
    mátéapu kedvelte ezt.

Sikerült találnom veterános kollégákat, akik mennek Mannheimbe és beférek hozzájuk, tehát már nem keresek partnert, partnereket.
    Üdv. DCS

Komment

Jó utat. És ne hagyd ki a sült húsos zsemlét.
      DCS kedvelte ezt.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A grillcsülök sokkal finomabb......

Komment

Üdv!Idén is mentek a veterama mannheimi börzére?üdv laci.

Komment

Szia leó!
            Én nem biztos, hogy megyek, de minden évben több tucat magyar látogat ki és ha előre utánajársz a dolgoknak, akkor kis szerencsével tudsz csatlakozni valahová.

Üdv. DCS

Komment

Hallo

A hét végi veterama -n , 29.-én egy kis találkozó ???

Ha privátban cserélünk tel. számot ,egy kávéra szívesen látok mindenkit!!

Majdnem eltoltam .

A mostani a HOCKENHEIM-i ringen lesz ,de a kávé stimmel!
              Utoljára szerkesztve a következő által: berlin; 2014 márc. 25, 16:53.

Komment

Hétvége , Mannheim VETERAMA !Ha valakinek valami segítség kell , amit meg tudunk oldani , akkor : frejgelende 8 -406 os parcella .De ha csak egy kis magyar hangot szeretne valaki hallani , akkor is jöhet a sörével ...
                wsievers, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Remélem egyszer kijutok én is, bár ismerősöm aki nagy veterános picit 'kiakasztott' amikor megkérdeztem, hogy ő mégis mennyi pénzzel megy ki oda, na amikor azt mondta, hogy ez egy fifikás téma, mert ő legutóbb 1000 EUR-t vitt magával vásárlás céljára, de rájött, hogy 10.000 EUR kell minimumm, akkor ledobtam a láncot :-))))
                  OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

de rájött, hogy 10.000 EUR kell minimum
                    Az attól függ, hogy mit szeretnél vásárolni. A húsos zsemle és a sör biztos olcsóbb mint 10.000 EUR.
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Natloz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      hogy ez egy fifikás téma, mert ő legutóbb 1000 EUR-t vitt magával vásárlás céljára, de rájött, hogy 10.000 EUR kell minimumm, akkor ledobtam a láncot :-))))
                      ennyit kenhet a hajára - hiszen a pannóniákra is 4-6000 van írva --meg a kiscsepel is 1800 ( teli matt feketén )

Az ilyen szöveg a legnagyobb ..ság . Ide az élményért és annak a valós lehetőségnek a kiaknázásáért kell menni ,hogy néhány euróért találjon az ember valamit , ami kell valami motorjához , autójához , garázsához ... .
                      ez olyan dolog mint a dugás --ki kell próbálni - aztán van aki rákap a dologra ,van aki nem ...de amig csak mások mesélnek róla addig nem derül ki milyen is valójában .

Köszönöm a sört !
                      Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 okt. 13, 20:17.

Komment

Szevasztok Szia

Nagyon szívesen. Ha ízlett jelezd és nov. elején lehet repeta

Komment

berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ha ízlett jelezd és nov. elején lehet repeta
                          Hogyan ?-jössz Novegróba ?

Komment

Gondolhatod, hogy nem Pannónia, meg Csepel gumi részekre)
                            Fellelt állapotú Zündapp és a többi...

Komment

Megint elrepült egy év . Megint pakolás , rámolás , indulás . Ha valaki arra jár - nézzen be a frejgelende 8- 406 os parcellába . Ott fogjuk kirabolni , anyagi romlásba dönteni a világ 4 sarkából odasereglett kapitalista kizsákmányolókat .

legalább is ez a terv , de ha már 0 ra kijövünk és sikerül az unokának hozni egy pár kisautót a homokozóba az is jó .

Figyelem ! gondoltam ide írom -de inkább olvassátok :https://www.messen.de/de/12379/mannh...-mannheim/info

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X