Még nem voltam ilyen rendezvényen, érdemes kimenni, mire számíthatnak látogatók?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Oldtimer Show 2010 Budapest, SYMA Nagycsarnok
Collapse
X
-
A saját motorjaid milyen formában lesznek kiállítva? Magán személyként, vagy egy klubon keresztül?Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindenképpen gyere ki, én tavaly voltam, hihetetlen dolgokat lehet látni. Persze van ennél még nagyobb motivációm is, ott lesz két motorom, amit élőben megcsodálhatsz!
Komment
-
Saját "jogon" veszek részt a kiállításon!TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA saját motorjaid milyen formában lesznek kiállítva? Magán személyként, vagy egy klubon keresztül?
Komment
-
Szépek a motorok, gratulálok hozzá. Emlékeim szerint már láttam őket kiállítva, vagy tévedek?Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSaját "jogon" veszek részt a kiállításon!
Üdv!
Komment
-
Megköszönték, de amit hiányolok, hogy volt ott kb 270-280 jármű, mind szépek, meg volt ott valami eszement mennyiségű látogató potom 3000 Ft belépővel. Szerintem kijönne a bevételből egy egyszerű emléklap, hogy ott voltam....
Ezen még lehetne fejleszteni kicsit!
A mocikat már láthattad, és még látni is fogod remélem, találkozunk tavasszal a túrákon!
Komment
-
Érdekes, a hozzászólásodban 300-nak látszik az általad leírt 3000 Ft-os belépő...Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegköszönték, de amit hiányolok, hogy volt ott kb 270-280 jármű, mind szépek, meg volt ott valami eszement mennyiségű látogató potom 3000 Ft belépővel. Szerintem kijönne a bevételből egy egyszerű emléklap, hogy ott voltam....
Ezen még lehetne fejleszteni kicsit!
A mocikat már láthattad, és még látni is fogod remélem, találkozunk tavasszal a túrákon!
Komment
-
2013. OT . Szerintem nem igazán jól sikerült . Főleg a belépő árak végett nem jöttek el sokan. Mi is ki raktunk 9 autót. Idén nem járt semmi érte. Még egy kis Plakett sem. Hogy kint voltál. Csak a fotók bizonyítják. Elgondolkodtat az ,hogy egyáltalán meg -e éri a járműveket kiállítani. Talán a szervezőnek megéri a fáradozása.
Üdv Mindenkinek..
Komment
-
Szia.
Igazából számszerűleg nem. De mivel kint voltam mind a 3 nap. (gondolom azért te is egy -két nap) az eddigi látottak alapján szerintem 2 évvel ez előtt jóval többen mentek a sorokban. Szinte majdnem össze értek az emberek. Alig lehetett fotózni.
Idén a Péntek volt az a nap amikor jó fotókat lehetett készíteni.
Plakett: Hát igen. kaphattunk volna egy kis emléket. Igaz ott vannak a fotók.
Tamást kérdeztem,hogy mi az oka ennek. Azt a választ kaptam,hogy mikor kaptuk a Plakettet akkor az 5. éves show ot ünnepelte. Na mindegy. Ez van..
Kiállítások jók,mert tényleg jó látni ezeket a szépen felújított , Motorokat / Autókat.. Amik kicsit költségesek is lehetnek..
Amúgy nagyon szép motorokat állítottatok ki..... Gratula hozzá...Attached Files
Komment
Komment