Még nem voltam ilyen rendezvényen, érdemes kimenni, mire számíthatnak látogatók?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Oldtimer Show 2010 Budapest, SYMA Nagycsarnok
Collapse
X
-
Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindenképpen gyere ki, én tavaly voltam, hihetetlen dolgokat lehet látni. Persze van ennél még nagyobb motivációm is, ott lesz két motorom, amit élőben megcsodálhatsz!
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA saját motorjaid milyen formában lesznek kiállítva? Magán személyként, vagy egy klubon keresztül?
Komment
-
Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSaját "jogon" veszek részt a kiállításon!
Üdv!
Komment
-
Megköszönték, de amit hiányolok, hogy volt ott kb 270-280 jármű, mind szépek, meg volt ott valami eszement mennyiségű látogató potom 3000 Ft belépővel. Szerintem kijönne a bevételből egy egyszerű emléklap, hogy ott voltam....
Ezen még lehetne fejleszteni kicsit!
A mocikat már láthattad, és még látni is fogod remélem, találkozunk tavasszal a túrákon!
Komment
-
Micibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegköszönték, de amit hiányolok, hogy volt ott kb 270-280 jármű, mind szépek, meg volt ott valami eszement mennyiségű látogató potom 3000 Ft belépővel. Szerintem kijönne a bevételből egy egyszerű emléklap, hogy ott voltam....
Ezen még lehetne fejleszteni kicsit!
A mocikat már láthattad, és még látni is fogod remélem, találkozunk tavasszal a túrákon!
Komment
-
2013. OT . Szerintem nem igazán jól sikerült . Főleg a belépő árak végett nem jöttek el sokan. Mi is ki raktunk 9 autót. Idén nem járt semmi érte. Még egy kis Plakett sem. Hogy kint voltál. Csak a fotók bizonyítják. Elgondolkodtat az ,hogy egyáltalán meg -e éri a járműveket kiállítani. Talán a szervezőnek megéri a fáradozása.
Üdv Mindenkinek..
Komment
-
Szia.
Igazából számszerűleg nem. De mivel kint voltam mind a 3 nap. (gondolom azért te is egy -két nap) az eddigi látottak alapján szerintem 2 évvel ez előtt jóval többen mentek a sorokban. Szinte majdnem össze értek az emberek. Alig lehetett fotózni.
Idén a Péntek volt az a nap amikor jó fotókat lehetett készíteni.
Plakett: Hát igen. kaphattunk volna egy kis emléket. Igaz ott vannak a fotók.
Tamást kérdeztem,hogy mi az oka ennek. Azt a választ kaptam,hogy mikor kaptuk a Plakettet akkor az 5. éves show ot ünnepelte. Na mindegy. Ez van..
Kiállítások jók,mert tényleg jó látni ezeket a szépen felújított , Motorokat / Autókat.. Amik kicsit költségesek is lehetnek..
Amúgy nagyon szép motorokat állítottatok ki..... Gratula hozzá...Attached Files
Komment
Komment