nyuszifül eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Ezt azonban még mindig nem értem! Most akkor örülni kell annak, hogy nincs alatta réz, vagy sem?
- 1 like
-
Belülről esztétikai szempontból teljesen mindegy, hogy milyen. Ezért nem látható helyen az alkatrészt nem csiszolják. Azonkívül, ha belül is történne anyagleválasztás, nem volna az a felni ami el ne vékonyodna, a felhasználhatatlanság irányába.
- 1 like
Leave a comment:
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?
A belsejére gondoltam. Nekem elég kráteresnek tűnik. Az enyém is ilyen kráteres volt, amikor szétszedtem, bár igaz, én csak festettem, de ilyen lett, és ezért merészeltem rákérdezni. Sajnos nem csináltam túl közeli képeket célirányosan erről, de látható valamennyire, amire gondoltam.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ha orok eleture akarod akkor NANOTECH STEEL a Sandvik-tol kellene hogy legyen viccet felre teve egy erdekes anyag
Leave a comment:
-
Hány ezer évre tervezel előre?Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek.
Továbbá szólnék, hogy a rozsdamentes acél erősen bilivas kategória.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Üdv! Kötekedni azt lehet próbálni, de saját kezűleg csiszoltam fel és nem csak felcsiszoltam, de fel is políroztam, hogy lássam hol vannak még durva csiszolási nyomok!korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?
Ha nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?
- 2 likes
Leave a comment:
-
Én is krómoztatni akartam az eredeti felnit, ha jól emlékszem 16 ezer/db volt az ajánlat a Cromkontakttól. Annyiért úgy véltem, nem éri meg. Igaz, az kis fékdobos volt, lehet válogatni az új felnik között hozzá.
Leave a comment:
-
Üdv nyuszifül!nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt az eredeti felnit és minden alkatrészt Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
Megfigyelhető az elért feluleti minőség!
Nem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?
- 2 likes
Leave a comment:
-
Ha szabad megkérdeznem egy felni krómozása mennyi? Mennyire lesz tartós így?
Leave a comment:
-
-
Én rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek. Nem tudom, hogy milyen felületkezeléssel volt megoldva eredetileg. Talán sima barnítással...
Leave a comment:
-
Helló!Az excenter beállítónak az alkatrészei valójában hogyan vannak kezelve?Azzal a vegyi barnítással vannak kezelve vagy feketítve vannak?Az egyik oldali körmös beállítót (amelyik menetes),én lecsavartam,bár nem volt egyszerű,mert esztergagépnek a tokmányába kellett neki ellent fogni és úgy lehetett meglazítani.Eltávolította ezt már valamelyikőtök?Előfordulhat,hogy ezt a körmös csavart még valamilyen agyaggal be is "ragasztották"
Mert nagyon nehezen indult meg.Tehát ezek az alkatrészek közül egyik sem horganyzott vagy kadmiumozott?
Leave a comment:
-
Nem mindnél krómozottak, de én is úgy látom, hogy a tiéden igen. Szedd szét a kapcsolót természetesen a krómozás előtt.
Leave a comment:
Leave a comment: