Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• demeter
    replied
    St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a krómozás minőségétszeretném sokáig ilyennek
    Azt én is!
    De majd az idő megmutatja. Ránézésre elég vastagnak tűnik a réteg, illetve a dobokban is szorosabban illeszkednek a csövek, mint a művelet előtt.

Leave a comment:

• St.Z.350
    replied
    Üdv demeter!

Nekem nagyon tetszik a látvány,az árat korrektnek tartom! Remélem sokáig ilyen is marad!

A félreértéseket elkerülendő,a krómozás minőségétszeretném sokáig ilyennek,az árak sajnos gyorsan változnak(emelkednek).

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Ma meghozta a posta Zoltántól a kipufogóimat.
    Már írtam itt, hogy a csiszolandó-krómozandó alkatrészeim egyik felét az ősszel csináltattam egy másik helyen. Arra akkor "elfogadható" értékelést adtam, most is megtenném a magam értékelését, azúttal az "elégedett" jelzőt aggatnám magamra.
    Miután kézhez kapta, kb. egy hét múlva lett kész a csiszolással, a krómozás pedig további két hét múlva készült el. Szerintem szebb, mint a gyári volt. Örülök, hogy felbukkant itt a fórumon éppen akkor, mikor a megfelelő szakembert kerestem. Csak ajánlhatom nektek is.

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	203.7 KB
ID:	137357 Click image for larger version

Name:	2.jpg
Size:	203.5 KB
ID:	137358 Click image for larger version

Name:	3.jpg
Size:	203.7 KB
ID:	137359

Ez így 29 eFt + postaköltség, amire azt gondolom, hogy jó ár.

Leave a comment:

• -t5-
    replied
    Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az utolsó megoldás Fóti Gyula lesz.
    A Gyuszi nem egy "utolsó megoldás"!

De itt biztosan krómoznak alumíniumot, mert én is itt csináltattam!Click image for larger version

Name:	Oldalkocsis T5 műszaki vizsgával 005.jpg
Size:	205.3 KB
ID:	137326
    Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2013 máj. 06, 18:25.

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!Alumínium alkatrészt melyik műhelyben tudnak krómozni nálunk?pl. gyújtáskulcs címke.Már kérdeztem,de még nem kaptam rá választ.Na akkor hol isVagy az utolsó megoldás Fóti Gyula lesz.Neki biztosan van.

Leave a comment:

• M.Zoltán
    replied
    Sajnos alut nem vállalnak krómozni, csak ha le van rezezve.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Én úgy olvastam, hogy a hagyományos réz-nikkel-króm bevonatrendszernél a réz a korrózióvédő réteg, a nikkel az "összekötő" a dekoratív krómbevonathoz. Most hogy manapság a réz ki van váltva szintén valamiféle nikkellel, az engem nem zavar, csak védje megfelelően az alap fémet a korróziótól.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ják krómozásnak
    A szakemberek szerint a hazai krómozók java része, ha nem mind, ezt a technológiát használja, csak nem reklámozzák. A vevőt csak a végeredmény érdekli, az pedig csillog. A többit nem kötik az orrodra.
    Nincs a két réteg nikkelen krómbevonat?
    Azt nem tudom hogy egyáltalán nem tartalmaz e, vagy ha tartalmaz, milyen arányban oszlik meg.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 ápr. 24, 07:44.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ja, elvileg ha minden jól megy holnap befejezem a cuccaid csiszolását. Utána csak a krómozón múlik. Ha kész lesz lefotózom krómozás előtt és elküldöm.
    Remek!

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De nem is króm !
    Akkor viszont miért hívják krómozásnak? Nincs a két réteg nikkelen krómbevonat?

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    kinézetre viszont nagyon nem utolsó!
    De nem is króm ! Dupla réteg nikkel, szerves fényesítő adalékkal. Ettől függetlenül szép, és én is oda fogom vinni. Az egyetlen baja, hogy mivel szerves anyagot tartalmaz, az idővel bomlani kezd. Ekkor fognak megjelenni a szeplők. ( Forrás: Edelény )

Leave a comment:

• chemotox
    replied
    M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont ebben nincs benne a csiszolás ára...
    Jó estét!

Gyújtáskapcsoló takarólemezét is meg lehet oldani?

Leave a comment:

• M.Zoltán
    replied
    Viszont ebben nincs benne a csiszolás ára....

Ja, elvileg ha minden jól megy holnap befejezem a cuccaid csiszolását. Utána csak a krómozón múlik. Ha kész lesz lefotózom krómozás előtt és elküldöm.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Az biztos, hogy Edelény a legolcsóbb, ahogy látom a képeidet, kinézetre viszont nagyon nem utolsó!
    Én a hónap elején telefonálgattam körbe, Edelényben azt mondta annyi a munkájuk, hogy három hetet várjak arra, hogy egyáltalán újra érdeklődjek...

Leave a comment:

• Tequila
    replied
    Szervusztok,

A minap hoztam vissza a motyóimat Edelényből. Elnézve a végeredményt kellemeset csalódtam. Egyértelmű, hogy mára már nem a "jóvanazúgy" hozzáállás dívik náluk sem. Inkább kitolják a határidőt a tetszetős végeredmény érdekében. Valamikor február elején vittem, múlthét csütörtökön lett készen, az ára 25 ezer HUF. Hogy mennyire lesz tartós az majd kiderül, mindenesetre mellékelek pár fotót. Mindenki döntse el hol, és mennyiért éri meg krómoztatni...

Click image for larger version

Name:	P1010223.jpg
Size:	198.7 KB
ID:	137206Click image for larger version

Name:	P1010224.jpg
Size:	199.2 KB
ID:	137207Click image for larger version

Name:	P1010225.jpg
Size:	183.1 KB
ID:	137208Click image for larger version

Name:	P1010227.jpg
Size:	184.7 KB
ID:	137209Click image for larger version

Name:	P1010228.jpg
Size:	187.5 KB
ID:	137210

Azért azt hozzá kell tegyem, hogy az alkatrészeket felcsiszolva, kiégetve, stb. adtam oda.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Akkor bocsánatot kérek a Galvánsystem-től, és törlöm a tévedésem.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information