Sziasztok!
Ha gondoljátok, én is szívesen segítek, már több éve foglalkozom króm alá polírozással, nagy mennyiségben is dolgozunk, krómozást is megoldjuk. Kérdezzetek, ha érdekel!
További érdekes témák:
Az alábbi beszélgetés „Krómozó műhelyek” témáról szól, ami a Szakemberek és műhelyek fórumban szerepel Szakemberek, műhelyek, üzletek kategóriában; Sziasztok! Ha gondoljátok, én is szívesen segítek, már több éve foglalkozom króm alá polírozással, nagy ... 350, apró, fiat, izs, jawa
Sziasztok!
Ha gondoljátok, én is szívesen segítek, már több éve foglalkozom króm alá polírozással, nagy mennyiségben is dolgozunk, krómozást is megoldjuk. Kérdezzetek, ha érdekel!
További érdekes témák:
Üdv! Esetleg valaki tudna Győr közeli esetleg szlovákiai céget aki ilyennel foglalkozik?
Seregélyes már nem is lenne olyan messze, csak kár hogy nem férek már bele a sűrü programba...
Sziasztok!
Fémcsiszolást most 2-3 napos határidővel vállalunk! Kisebb-nagyobb alkatrészeket egyaránt! Ha vissza kell marni róla a krómot még kb. 2 nap. Krómozást is meg tudjuk oldani ha kell! Postán is küldhetitek az alkatrészeket! 06-70-423-8527
Sziasztok!
Tudok jó és megbízható krómozokat és rengeteg megbízható más szakembert. Hívj a 06-30-755-19-45. Én ezzel foglalakózom
Köszönjük szépen! Igen egy árlista is szuper lenne... Tudnám mennyit kell kb összevakarnom... Jawa 250-hez az összes koloncot rendbe kéne rakni.
3 TL Pannonia teljes ragyogni valója várja az új krómot... Árlista jó lenne tényleg.
üdv, Odin
A Galvansystemnek szoktunk csiszolni, általában náluk is krómoztatunk. Nagyobb darabokat, pl. lökhárító, máshol szoktuk, van rá egyedi bejáratott helyünk, ahol nagyobb kádak vannak. Az áraink kb. megegyeznek az övékével, de majd hétvégén teszek fel ide is néhányat. Elég sok motor- és autóalkatrészt megcsináltunk már. Nagyon sok old timer mercédesz alkatrészt csináltunk Gál Gyuriéknak, Fótra.
Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)