Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
de említést sem kap a mosonmagyaróvári volt Mofém, mint Közép-Európa legnagyobb galvánüzeme.
Persze csak maszekként lehet bejutni, de a szaniteripari múlt magáért beszél.
Kerdes az ,hogy hogyan lehetne ha valaki szeretne mondjuk ott kromoztatni?
Mit biztosit, teljes elokeszites + kromozas ?
Gondolom az ar is lehet publikus!
Telefon, és bérgalvanizálás. Azt hiszem 96 574-500 központ, 96 574-582 üzemvezető-ebben nem vagyok biztos.
Google tudja: Mofém cégnév alatt.
Látni kell az alkatrészt, ahhoz igazítják az árat. A fentihez hasonlóak, sőt... Ja és teljeskörű, ha valaki úgy szeretné.
Továbbá kétféle fizetési mód van: céges, számlás, vagy privát.
Amit nem csinálnak: 1500mm-nél hosszabb alkatrész, pedig 3000-es a kádhossz, felnik, biciklikerék, kipufogó kiégetés nélkül - ezek fikszek.
Nemrégiben krómoztattam a Szabó Bt.-nél és korrekten, szépen megcsinálták a cuccaimat. Viszont amikor kibontottam a csomagot, láttam, hogy a tanksapka nem Csepelé, számomra ismeretlen típusú.
Keresem azt a veterános kollégát, aki mostanában velük csináltatott cuccot és egy idegen, másik gazdit kereső tanksapka van nála!
A képen látható tanksapkával,én valamilyen régi olajkályhán találkoztam.A felső része megegyezik a Csepel tanksapkával,az alja azonban teljesen más,menetes.Lehetséges lenne az átalakítás,de sajnos,akkor oda a króm.
Meg kellene keresned a céget,ők minden bizonnyal meg tudnák mondani kinél lehet,vagy ha nem reklamálni kell,-ez a minimum.
Csak gondoltam megpróbálom itt, hátha valaki a fórumozók közül kapta az én cuccomat, jelentősen leegyszerűsítette volna a dolgot. Visszaküldöm nekik egy levél kíséretében, hátha a másik ember is így tesz...
Egy az,hogy hazudnak mind az arban es a minosegben es amit megbeszeltunk azt se tartottak be(teljesen hulyenek neztek es meg ok voltak felhaborodva mikor reklamaltam az o hibajukra!) nem,hogy azt,de majdnem nekem kellet elmennem az alaktreszeimert Paparol-Kecskemetre mert ok kitalatak,hogy nincs csomagoloanyaguk es nem kuldik el oldjam meg en ugy ahogy akarom!(hat en meg ilyent nem halottam)
Akkora hibakat hagytak a feluleten csiszolatlanul,hogy szabad szemmel siman lehetett latni + maradt rozsda a kromozas alatt+plusz kicsiszoltak(de javithato helyen!) es minden alkatreszen rajtmaradt a kotozes nyomai, vonalai a krom reszeken!
Szerintem nem kromot hasznaltak hanem (nekem) csak nikkelt tettek ra .
A postakoltsegem 1200ft volt visszafele futarral kultek el 5500ft-ert !
Megalapodasban rezezesrol is szo volt,de azt se latott!Sot annyira karcos volt a kesz kromozas felulete,hogy jeleztem nekik es azt mondtak,hogy kuldjem vissza es ok garanciaban kijavitjak!
1 honap utan felhivtak es azt kozoltek velem mivel en tul szoszos vagyok amugy 99%-nak jo lenne ez, de sajna en az 1%-ba tartozom ezert leveszik a kromot es kopaszan visszakuldik az alaktreszeket!
Vissza is jott rozsdasan (+azt eszrevettem,hogy nem mindegyik az en alkatreszem )mert ok volta olyan rendesek masodszorra is, hogy az ossszes torolkozomet ujra lefoglaltak es fogtak vizessen belehuztak egy zacskoba es szepen ujsagpapirral meg kibeleltek a dobozt!
Sajna a silany minoseg egyik felet megtartottam pl;hatso teleszkop cseszek mert azokat be tudtam ugy forgatni, hogy a kotozesi feluleti hiba ne latszodjon!Masodszorra is futarral kuldtek vissza a dobozt + kuldtek vissza egy kitalalt osszeget amit en nem tudtam kiszamolni, hogy mi micsoda es amikor szamonkertem erre o szep finoman megfogalmazta, hogy felejtsem el a telefonszamukat !
Na ez a ... ... Kft. !!!!!
Hajra!
Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 júl. 14, 00:26.
Oka: LC 9246 kérésére kipontoztam a cég nevét, jogi bonyodalmak elkerülése végett
Koszonet Magyar Zoltan szakinak a kromozasert amit Galvan nem tudodott megcsinalni nekem!
Demeter igazad volt tenyleg vastag kromot kaptam az alkatreszekre es nagyon szupi !Szavam nem lehet!
Koszonom Zoltan!!!!!
Komment