Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Peti27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de említést sem kap a mosonmagyaróvári volt Mofém, mint Közép-Európa legnagyobb galvánüzeme.
    Persze csak maszekként lehet bejutni, de a szaniteripari múlt magáért beszél.
    Kerdes az ,hogy hogyan lehetne ha valaki szeretne mondjuk ott kromoztatni?
    Mit biztosit, teljes elokeszites + kromozas ?
    Gondolom az ar is lehet publikus!
    Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2013 máj. 29, 23:10.

Komment

Minap épp kezembe akadt az Edelényi krómozó műhely árlistája. Ha valakit érdekel scanelem és feltöltöm
      Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2013 máj. 30, 15:49.
      sepy, demeter és Che kedvelte ezt.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha valakit Érdekel
        Biztos lesz legalább 2-3 érdeklődő szerintem.

Komment

Nem a legfrissebb, de ha változott is akkor se hiszem hogy sokat. Tavaly még ez alapján csinálták nekem
          Click image for larger version

Name:	img071.jpg
Views:	1
Size:	191.7 KB
ID:	137507
          Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2013 máj. 30, 16:25.

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            de említést sem kap a mosonmagyaróvári volt Mofém, mint Közép-Európa legnagyobb galvánüzeme.
            Persze csak maszekként lehet bejutni, de a szaniteripari múlt magáért beszél.

Kerdes az ,hogy hogyan lehetne ha valaki szeretne mondjuk ott kromoztatni?
            Mit biztosit, teljes elokeszites + kromozas ?
            Gondolom az ar is lehet publikus!
            Telefon, és bérgalvanizálás. Azt hiszem 96 574-500 központ, 96 574-582 üzemvezető-ebben nem vagyok biztos.
            Google tudja: Mofém cégnév alatt.
            Látni kell az alkatrészt, ahhoz igazítják az árat. A fentihez hasonlóak, sőt... Ja és teljeskörű, ha valaki úgy szeretné.
            Továbbá kétféle fizetési mód van: céges, számlás, vagy privát.
            Amit nem csinálnak: 1500mm-nél hosszabb alkatrész, pedig 3000-es a kádhossz, felnik, biciklikerék, kipufogó kiégetés nélkül - ezek fikszek.
            sepy, soveny és Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv mindenkinek!

Nemrégiben krómoztattam a Szabó Bt.-nél és korrekten, szépen megcsinálták a cuccaimat. Viszont amikor kibontottam a csomagot, láttam, hogy a tanksapka nem Csepelé, számomra ismeretlen típusú.

Keresem azt a veterános kollégát, aki mostanában velük csináltatott cuccot és egy idegen, másik gazdit kereső tanksapka van nála!Click image for larger version

Name:	Fényképek-0009.jpg
Size:	184.2 KB
ID:	137687Click image for larger version

Name:	Fényképek-0010.jpg
Size:	190.2 KB
ID:	137688

Komment

Most nézem a neten...lehet, hogy ez is Csepel?Nekem a menetes közepű volt...

Komment

Szervusz Kovacsk84!

A képen látható tanksapkával,én valamilyen régi olajkályhán találkoztam.A felső része megegyezik a Csepel tanksapkával,az alja azonban teljesen más,menetes.Lehetséges lenne az átalakítás,de sajnos,akkor oda a króm.

Meg kellene keresned a céget,ők minden bizonnyal meg tudnák mondani kinél lehet,vagy ha nem reklamálni kell,-ez a minimum.

Üdvözlettel:Che
                  OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm Che!

Csak gondoltam megpróbálom itt, hátha valaki a fórumozók közül kapta az én cuccomat, jelentősen leegyszerűsítette volna a dolgot. Visszaküldöm nekik egy levél kíséretében, hátha a másik ember is így tesz...
                    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Én egy danúvia benzintankon már láttam ilyen tanksapkát. Az gyárilag krómozott volt. De azt nem tudom hogy gyárilag az volt-e rajta.

Közben rájöttem hogy azon van ilyen tanksapka amit épp hirdetek
                      http://veteranapro.hu/uzemanyagtank/...ank-emblemaval
                      Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2013 jún. 18, 11:54.
                      Kovacsk84 kedvelte ezt.

Komment

Helló Kovacsk84!
                        A danuviák kaptak ilyen tanksapkákat a gyártás vége felé. De Che-nek is igaza van, mert ezt a fajta sapkát univerzálisan használták.
                        heeegany kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a választ...ha nem lesz meg az eredeti, visszakérem ezt.

Komment

Udv Mindenkinek!

NEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI ... ... KFT!

Egy az,hogy hazudnak mind az arban es a minosegben es amit megbeszeltunk azt se tartottak be(teljesen hulyenek neztek es meg ok voltak felhaborodva mikor reklamaltam az o hibajukra!) nem,hogy azt,de majdnem nekem kellet elmennem az alaktreszeimert Paparol-Kecskemetre mert ok kitalatak,hogy nincs csomagoloanyaguk es nem kuldik el oldjam meg en ugy ahogy akarom!(hat en meg ilyent nem halottam)
                            Akkora hibakat hagytak a feluleten csiszolatlanul,hogy szabad szemmel siman lehetett latni + maradt rozsda a kromozas alatt+plusz kicsiszoltak(de javithato helyen!) es minden alkatreszen rajtmaradt a kotozes nyomai, vonalai a krom reszeken!
                            Szerintem nem kromot hasznaltak hanem (nekem) csak nikkelt tettek ra .
                            A postakoltsegem 1200ft volt visszafele futarral kultek el 5500ft-ert !
                            Megalapodasban rezezesrol is szo volt,de azt se latott!Sot annyira karcos volt a kesz kromozas felulete,hogy jeleztem nekik es azt mondtak,hogy kuldjem vissza es ok garanciaban kijavitjak!
                            1 honap utan felhivtak es azt kozoltek velem mivel en tul szoszos vagyok amugy 99%-nak jo lenne ez, de sajna en az 1%-ba tartozom ezert leveszik a kromot es kopaszan visszakuldik az alaktreszeket!
                            Vissza is jott rozsdasan (+azt eszrevettem,hogy nem mindegyik az en alkatreszem )mert ok volta olyan rendesek masodszorra is, hogy az ossszes torolkozomet ujra lefoglaltak es fogtak vizessen belehuztak egy zacskoba es szepen ujsagpapirral meg kibeleltek a dobozt!
                            Sajna a silany minoseg egyik felet megtartottam pl;hatso teleszkop cseszek mert azokat be tudtam ugy forgatni, hogy a kotozesi feluleti hiba ne latszodjon!Masodszorra is futarral kuldtek vissza a dobozt + kuldtek vissza egy kitalalt osszeget amit en nem tudtam kiszamolni, hogy mi micsoda es amikor szamonkertem erre o szep finoman megfogalmazta, hogy felejtsem el a telefonszamukat !Click image for larger version

Name:	DSC_5919.jpg
Size:	188.3 KB
ID:	138187Click image for larger version

Name:	a.JPG
Size:	77.8 KB
ID:	138188Click image for larger version

Name:	DSC_5917.jpg
Size:	181.6 KB
ID:	138189Click image for larger version

Name:	DSC_5918.jpg
Size:	186.1 KB
ID:	138190Click image for larger version

Name:	DSC_5921.jpg
Size:	191.4 KB
ID:	138191Click image for larger version

Name:	DSC_5922.jpg
Size:	181.2 KB
ID:	138192Click image for larger version

Name:	DSC_5923.jpg
Size:	183.7 KB
ID:	138193Click image for larger version

Name:	DSC_5924.jpg
Size:	187.0 KB
ID:	138194Click image for larger version

Name:	DSC_5925.jpg
Size:	183.3 KB
ID:	138195Click image for larger version

Name:	DSC_5926.jpg
Size:	187.0 KB
ID:	138196Click image for larger version

Name:	DSC_5928.jpg
Size:	177.5 KB
ID:	138197Click image for larger version

Name:	DSC_5929.jpg
Size:	185.5 KB
ID:	138198Click image for larger version

Name:	DSC_5931.jpg
Size:	182.4 KB
ID:	138199
                            Na ez a ... ... Kft. !!!!!
                            Hajra!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 júl. 14, 00:26. Oka: LC 9246 kérésére kipontoztam a cég nevét, jogi bonyodalmak elkerülése végett
                            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Koszonet Magyar Zoltan szakinak a kromozasert amit Galvan nem tudodott megcsinalni nekem!
                              Demeter igazad volt tenyleg vastag kromot kaptam az alkatreszekre es nagyon szupi !Szavam nem lehet!
                              Koszonom Zoltan!!!!!Click image for larger version

Name:	IMG_5437.jpg
Size:	167.3 KB
ID:	138200Click image for larger version

Name:	IMG_5438.jpg
Size:	166.6 KB
ID:	138201Click image for larger version

Name:	IMG_5439.jpg
Size:	171.0 KB
ID:	138202Click image for larger version

Name:	IMG_5440.jpg
Size:	167.8 KB
ID:	138203Click image for larger version

Name:	IMG_5441.jpg
Size:	169.7 KB
ID:	138204
                              tuzepes, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bocsánat a kifejezésért, de ez ritka szar munka...

Mármint ami az első hozzászólásban látható...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X