Ha valakit érdekel rábukkantam egy műanyagot is krómozni tudó céggel . Hihetetlennek tünt de kipróbáltam , a púpos volgám visszapillantó tükreit csináltattam meg velük ,pedig lukacsossan rozsdás volt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
aluminium vagy műanyag krómozása
Collapse
X
-
zszaki1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa valakit érdekel rábukkantam egy műanyagot is krómozni tudó céggel . Hihetetlennek tünt de kipróbáltam , a púpos volgám visszapillantó tükreit csináltattam meg velük ,pedig lukacsossan rozsdás volt.
Na most frankon elhúztad a mézes madzagot ! Ha megtaláltad a tutit oszd meg velünk.
Persze hogy kíváncsiak vagyunk. Szeretnénk látni fényképeket, meg megtudni hol található, és a te esetedben mennyibe került ez a mester.
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia zszaki1
Na most frankon elhúztad a mézes madzagot ! Ha megtaláltad a tutit oszd meg velünk.
Persze hogy kíváncsiak vagyunk. Szeretnénk látni fényképeket, meg megtudni hol található, és a te esetedben mennyibe került ez a mester.
Komment
-
A tel száma 0036702614920 ha kérdésetek van hívjátok de a zaj miatt nem mindig halja a csőrgést én is töbszőr hívtam . érdemes szerintem 12-13h között vagy délután hívni, persze ez csak az én véleményem .korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na szóval, most beszéltem a sráccal: A hagyományostól eltérő a technológiájuk amivel krómozik, az eredmény ugyan az alu és műanyagot is (akár bakelitet) tud krómozni. Elmondása szerint pl sebváltó gombokat tükröket stb. A nagyobb hőhatásnak kitett alkatrészekre pl blokk, fékdob stb, nem javasolja. Adott egy mail címet ahova a lefotózott cuccokról lehet képet küldeni és visszaírja az árat. Ha van sérülés azt közelről is le kell fotózni.
Nem tudom mennyire lehet, de beleegyezett hogy közzé tegyem a mail címét itt.You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
Komment