Közlemény

Collapse
No announcement yet.

350-es Jawa főtengely felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

350-es Jawa főtengely felújítás

Sziasztok!

Keresek olyan szakműhelyt ahol vállalnak kéthengeres motor főtengelyének a teljes javítását.
    Lehetőleg saját jó tapasztalat alapján.

Én korábban Ágoston Iván Úrral csináltattam. Ő az Orczy tér valamelyik utcájában volt (van). Aztán Bordás Sanyi, most meg magam. Bár kéthengerest még nem csináltam!
    berci574 kedvelte ezt.

Komment

Szia dino125ad!

Jól értem te 350ccm jawa főtengely felújítást csináltattál!? Nem tudsz pontosabb itinert megadni ,hogy könnyen oda találjak?Vagy egy tel.számot

Komment

Üdvözöllek sas47!
        Mi az üzletünk számára A Kecskeméti Vincze gépműhellyel dolgoztatunk,korrekt jó munkát végző szakember!
        Tel.száma:20/9 440644
        berci574 kedvelte ezt.

Komment

Szevasz sas47!

Ágoston Iván: 1089 Bp. Visi Imre u. egy vasajtós pincelejárat! Házszámot sajnos nem tudok!
          Üdv: Almási Dénes

Komment

sas47 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Sziasztok!

Keresek olyan szakműhelyt ahol vállalnak kéthengeres motor főtengelyének a teljes javítását.
            Lehetőleg saját jó tapasztalat alapján.
            Szia sas 47!
            Én a Négy Kelemen Kft-nél
            1066.Bp.Zichy Jenő u.30 Tel:06-1-269-5485, 06-1-301-0990
            újjíttattam fel a Jawa főtengelyt és nagyon megvagyok vele elégedve!
            Azóta már ismerősömnek is csinálták, és neki is nagyon jó lett!
            Szia Maus1
            berci574 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen,dino125ad !

Komment

Köszönöm szépen,Maus1
                Utoljára szerkesztve a következő által: sas47; 2010 nov. 29, 00:35.

Komment

Köszönöm szépen az értékes tippet!

Komment

"Üdvözöllek sas47!
                    Mi az üzletünk számára A Kecskeméti Vincze gépműhellyel dolgoztatunk,korrekt jó munkát végző szakember!
                    Tel.száma:20/9 440644 "

Köszönöm,dmotor

Komment

Sas47 és persze mindenki!

Arra szeretnélek kérni titeket, hogy igyekezzetek kihasználni a fórum azon szolgáltatásait, melyek segítségével a később ideérkező látogató is áttekinthető és információkban gazdag tartalmat talál.

Mindenképpen kerüljétek, hogy saját magatok után szoltok hozzá! Ha csak azért tennétek, mert eszetekbe jutott valami, akkor használjátok a „Hozzászólás módosítása” feliratú gombot és egészítsétek ki a hozzászólásotokat.

Ha több korábbi hozzászólásra szeretnétek reagálni, akkor pedig használjátok a „Többszörös idézés”-t. Ez úgy működik, hogy megnyomjátok minden olyan hozzászólás alatt, amiből idézni szeretnétek, majd „Hozzászól a témához” gombra kattintva a program automatikusan elkészíti számotokra az idézeteket. Eztán csak mindegyik alá le kell írnotok a gondolataitokat. Bátran kísérletezetek, hiszen az természetes, hogy mindenkinek rutint kell szereznie ahhoz, hogy „készség” szerűen használni tudja ezeket a szolgáltatásokat. Ha valami nagyon nem jött össze, szóljatok és segítek!

Ha csak annyit fűznétek hozzá egy hozzászóláshoz, hogy „köszönöm!”, akkor arra kérlek Titeket, hogy ezt ne tegyétek! Elsőre meglepő lehet, de ezeknek a hozzászólásoknak nincs sok értelműk, feleselgessen kell lapozgatni miattuk, és ezek közül kell az olvasónak kikeresnie a megköszönt értékes hozzászólást. Ehelyett kattintsatok a „Köszönöm!” feliratú gombra. Ezzel tökéletesen ki tudjátok fejezni a hálátokat, sőt aki kapja a „köszönömöt” örülni fog neki, hogy ezzel növeltétek a „begyűjtött köszönömjeinek” a számát. Aki pedig később jár erre, látni fogja, hogy mely hozzászólás az, amit sokan köszöntek meg, tehát biztosan érdemes elolvasni.

Ezek apróságok csak, egy-egy kattintásnál nem kerül többe figyelni az ilyesmire, viszont hosszú távon sokkal áttekinthetőbb fórumot építhetünk, ha ilyesmire is odafigyelünk.
                      mir-mur kedvelte ezt.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Heló. Felújíttatnám a 634 es Jawam főtengelyét. Valószínűleg a Négy Kelemenhez viszem. Valakinek van esetleg az előző hozzászólások óta tapasztalata velük, vagy bármilyen más műhellyel? Előre köszi

Komment

Ha új hajtókar szetteket veszel hozzá,a szét és összepréselés nem nagy dolog,bármelyik gépműhely képes rá ahol van prés.
                          A centírozást viszont mindenképpen a saját szemeddel ellenőrizd le mert azzal nem nagyon szeretnek túl sokat bíbelődni.

Komment

Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ha új hajtókar szetteket veszel hozzá,a szét és összepréselés nem nagy dolog,bármelyik gépműhely képes rá ahol van prés.

Igen -sőt esetleg neki is kezdenek . Nekem is van egy gitárom néha neki is kezdtem . Igazából nem tölt el melegséggel amikor valailyen szakmáról , az idézett módon vélekednek . De nosza , ki kell próbálni :

Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            képes rá ahol van prés
                            demeter kedvelte ezt.

Komment

Piszkos Joe mondta a Piszkos Joe című filmben hogy: " ne a lényegtelen részekre koncentrálj "
                              Szóval nem értem miért kell itt mindig feszülni,főleg ha segíteni szeretne az ember.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X