Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kárpitos szakemberek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szervusz!

Szerintem érdemes lenne bőrdíszművessel is felvenned a kapcsolatot ebben a kérdésben.

üdv, Odin

szerk.: TLF65: megkérhetnélek egy szivességre? Megkérdeznéd nekem hogy a markazi mester mennyiért csinálna meg egy TL nyerget. Nem műbőr burkolatot szeretnék rá, hanem az eredeti sötét barna bőr, fehér kéderrel. Segítségedet előre is köszönöm.
    Szia Odin!

Rendben! Szivesen megkérdezem!

Már felvettem egy bőrdíszművessel, 130-150 eFt között van egy pár oldaltáska nála....Kicsit húzósnak tartom, pl. a bőregerek.hu oldalhoz képest...ott a katalógusban 35-60 között láttam feketét, (nekem pont barna kellene) de mondjuk azok nem is tetszettek annyira...
    OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Kedves mir-mur!
      A miskolci kárpitos neve Vas Károly, telefonszáma: 06 70 3154739. Én magam vettem a műbőrt egy kárpitosboltban miután megkérdeztem, hogy mennyi kell belőle. Utána elvittem az ülést az eredeti bőrrel, és egy-két nap alatt meg is csinálta. Az árra pontosan nem emlékszem, de 3000-nél kevesebb volt a munkadíj. Természetesen igazi bőrből is dolgozik, de annak a beszerzése macerásabb, mert általában egy fél marhát kell megvenni, ami több mint 20e Ft. Ha kell még infó csak szólj!
      Üdvözlettel:
      Fehér Norbert
      korompaiistvan és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Szia OdinHEM!

Privátüzenetet küldtem!
        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

A Markazi kárpitos nagyon korrekt és gyönyörű munkája van. Gyorsan is dolgozik és teljes körűen tájékoztat a lehetőségekről.
          Ajánlom mindenkinek!
          OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szia OdinHEM!

Privátüzenetet küldtem!
            Szia! Köszönöm szépen megkaptam!
            TLF65 kedvelte ezt.

Komment

üléseket szeretnék építeni és ehez keresek önthető szivacsot vagy habosított szilikont ha valaki tudna segiteni azt szivesen venném

Komment

Gyere be hozzám a boltba , aztán átmegyünk a haverékhoz akik árúlnak ilyent is , meg egy csomó frankó cuccot .

Komment

köszönöm a tippet de sajna nekem messze van Budapest Én azt szeretném tudni, hogy mi az amit kell keressek hogy úgymond formába tudjam önteni az anyagot egy negatívba ami a tulajdonképpeni ülést alkotja és azt kárpitozom majd tetszés szerin

én a szivacsot szeretném formába önteni, és ahogy hallottam létezik ilyen cucc csak nem tudom, hogy mit és hol keressek

Komment

Nem vicceltem -ott van a NOVIA kft akik pl. árulmak ilyen önthető szivacsot is , meg mindenféle műgyantázáshoz való cuccot .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      ott van a NOVIA kft akik pl. árulmak ilyen önthető szivacsot is , meg mindenféle műgyantázáshoz való cuccot
                      Fúú, nagyon komoly cuccok vannak a honlapjukon!
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Sziasztok!

Ha megnézitek az általam feltöltött albumot, láthatjátok, hogy az ETZ-men nem gyári ülés van. Egy kedves barátom foglalkozik egyedi motorülésekkel és így szeretném ajánlani őt! Bármilyen ülést meg tud csinálni, akár gyárit, akár egyedit és garantáltan kényelmesebb lesz, mint az eredeti!
                        Gondoltam megosztom veletek:

"Motornyergek minden igényt kielégítő átalakítását vállaljuk, legyen szó "csak" egyedi huzatról ami passzol a motor fényezéséhez vagy személyre, testreszabott komfort nyereg elkészítéséről, zselézéssel és több keménységű szivacsok felhasználásával.
                        Alapanyagainkról részletes tájékoztatást találsz honlapunk Technológia menűpontjában.
                        Minden munkánkra és általunk használt alapanyagra 2 év garanciát vállalunk."

Honlap: www pont somotokarpit pont hu
                        Facebookon is fenn van: Somotokarpit néven

Remélem tetszik / tudtam segíteni, ha ilyen jellegű dolgot kerestek!

Üdv,
                        Sippi
                        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Sippi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Gondoltam megosztom veletek:
                          Látványnak valóban szép, de nem az a kategória amit a legtöbb veterános megengedhet magának.

Komment

Hát nem tudom, saját tapasztalat, hogy a legtöbb veterán gépjármű felújítása nem két fillér...
                            Nekem mindig is az volt a mottóm, ha valamit csinálunk, akkor legalább jól és igényesen.
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

Sippi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              legtöbb veterán gépjármű felújítása nem két fillér...
                              Pont ezért nem tudok 40.000 fizetni CSAK az ülésért.
                              Titus, apacsavo és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Takács Gábor kárpitos műhelyének van honlapja.
                                Keresőbe írva: Takács Gábor Markaz kárpitos

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X