Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kipufogókönyök hajlítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kipufogókönyök hajlítás

Sziasztok!

Valaki tud esetleg olcsón és jól dolgozó, megfelelő gépparkkal ellátott szakembert/céget, aki esetleg nem csak natúr, illetve aluminizált, de akár krómacél cső esztétikus hajlítását is elvégezné, minta illetve rajz alapján? 45-ös csövet kéne hajlítani, esetleg 40-est. Ha tudtok segíteni az alapanyag beszerzésben már az sem lenne rossz.

Persze lehet, hogy motorra nem tudnak Magyarországon szépen hajlítani, mert csak kocsira specializálódtak, ott meg nem látszik a hajlat és nem baj, ha deformálódik a cső, hollandernek úgyse kell felmennie rá...

Üdv
    t1-rider78, Venom és 25 további látogató kedvelte ezt.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Az én motoromra Béres Attila készítette. Szerintem nagyon szépen dolgozik. De ennek már sok éve, saját gyártású kormányszerelvényeit árulta börzéken, de régen nem láttam. Berzencén lakott és a száma 30/9043-413 volt akkoriban. (Persze én is ritkábban járok börzére mostanában.)
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

köszi majd megpróbálom elérni...
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Szia!

Beszéltem vele majd fél órát, végülis lehet elvállalja, habár nem olcsón...

Komment

Most lesz március 12.-13.-án a Hungexpon az Old Motors-börze, több árus is árul vadiúj kipufogókat, biztos tudnak segíteni :-)

--- Ez még eszembe jutott: ---

...de látom, budafoki vagy; nincs olyan messze Gazdagrét, az Eleven Centertől visszább, a Penny Market-parkoló melletti utcasarkon van egy kipufogós, őt is megkérdezheted . . .

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Sziasztok!

Valaki tud esetleg olcsón és jól dolgozó, megfelelő gépparkkal ellátott szakembert/céget, aki esetleg nem csak natúr, illetve aluminizált, de akár krómacél cső esztétikus hajlítását is elvégezné, minta illetve rajz alapján? 45-ös csövet kéne hajlítani, esetleg 40-est. Ha tudtok segíteni az alapanyag beszerzésben már az sem lenne rossz.

Persze lehet, hogy motorra nem tudnak Magyarországon szépen hajlítani, mert csak kocsira specializálódtak, ott meg nem látszik a hajlat és nem baj, ha deformálódik a cső, hollandernek úgyse kell felmennie rá...

Üdv
            Szerintem ez megfelelne neked, nem ma kezdte:
            Sima Béla műhelye. Sajnos a linket kezdőként nem engedi a fórum nekem beszúrni, de gúgliban biztosan rögtön rátalálsz! Keress rá Sima Team-re!

Komment

Komment

Itt le is gyártják . Persze a méret a lényeg.. Hogy Motorra is?? az meg kéne kérdezned.. 06-1-409-4137. 1162. Nagyvárad.u.18.. Vagy janndob.hu

Komment

Ki tud 40-es ill 45ös külső átmérőjű rozsdamentes csövet emberi árban? Pár méterről lennne szó nem ipari mennyiségről...

Üdv és köszi

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ki tud 40-es ill 45ös külső átmérőjű rozsdamentes csövet emberi árban? Pár méterről lennne szó nem ipari mennyiségről...
                    Úha, találtál műhelyt, ahol lehajlítják?

Komment

Szia!

Hát csak puhatolózok még... Béres Attila a fentbb említett szakember jön csak szóba, Sima Béle és autós űhelyek nem(Sima Béle csinálta az izsre az utángyártottat hát az siralom...)

Üdv

Komment

A Bárdi Autónál van, 1-3 m-s szálakban!

Komment

UMAKOV Kft, Bp. Grassalkovich u 294, vagy POLSWAT Kft

Alapvetően kovácsolt vas alkatrészekkel foglalkoznak, de van náluk inox korlátcső is.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 nov. 21, 14:40. Oka: linkeket hozzáadtam

Komment

Sziasztok!

Az árak hogyan alakulnak?

Komment

A honlapon találsz árakat is !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X