Köszönjük a sok hasznos információt .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Homokszórás
Collapse
X
-
Erlacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHomokszóráshoz?!Ahoz valami speciál homok kell...
...igen , igen ,kérlek írd meg mennyi kell . Igaz , az ára is speciális de egy veterános ne is tegye alacsonyra a lécet .Aztán küldök futárral .
- 4 likes
Komment
-
Barkács célra,tökéletesen megfelel a hétköznapi homok.
Legyen egyforma és száraz a szitálást léckereten szúnyoghálón csináltam,újrahasznosítani csak kétszer tudtam utána nem volt "éles" a szemcse,szerintem ez a kvarcnál is ugyanígy van,vagy telítődik a festékkel vagy elkopik.Titus kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
A homok (elvileg tüziszárított kvarchomok) ciklusideje 1, azaz a becsapódástól szétporlik, ezért nem használható sokáig. Ha tüzépen mozdonyhomokot veszel, az elég költséghatékony, de szitázni kell. Ha van kabinod és elegendő levegő (1000 l/perc) egy jó pisztolyhoz/fúvókához, akkor érdemes korunddal, nemeskorunddal vagy éles acélszemcsével dolgozni a munkadarab anyagától függően, a kívánt felületnek megfelelő szemcsemérettel.
Komment
Komment