Közlemény

Collapse
No announcement yet.

638-as főtengely

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

638-as főtengely

Sziasztok!

Bár már rengetegszer volt téma és sokat keresgéltem a neten més sem találok jó megoldást a gondomra.

Kellene nekem egy megbízható műhely ahol megcsinálnák a 638-as jawam főtengelyét.
    Korábban felújítattam egyet pesten. De valamiért erősen rezonál vele a motor. A főtengely nem volt a legjobb állapotban felújítás előtt mert a blokkból egy korábbi szakbarbár javítás során úgy lehetett kiütve. A rajta lévő nyomok ezt mutatják. Nem tudom elképzelhető hogy ki sem tudták rendesen centírozni. Persze ha ez így is van akkor se jelezték volna csak megcsinálják és kész. De az is lehet hogy bár fa doboz lett készítve nikecellel kibélelve rongyal jól kibélelve, a postai szállítás ártott neki.
    Van egy másik főtengelyem amin nincsenek ütés nyomok. Ez sajnos csak később került hozzám miután ezt felújítottam. Ezt beraktam próbaképp a motorba és ezzel jóval kisebb a rezonancia.
    Ezért gondolom a főtengely a ludas.

A lényeg hogy égető szükségem lenne egy tényleg jó, megbízható helyre ahová vihetem.
    Sajnos a környékünkön nem találok semmit. (Veszprém)

Köszönöm!

ZIRC--ott érdeklődj .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ZIRC--ott érdeklődj .
      Sajnos ott sem volt aki vállalta volna. Nekem máshol is jó mondjuk 100km-es körzetben, csak jó legyen.

Komment

dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnos ott sem volt aki vállalta volna. .
        ...azokról beszélsz akik csinálják a spéci főtengejeket ? A pontos címet nem tudom -de sok jót hallottam már róluk .
        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Van két zirci munka társam is de nem tudnak ilyenről pedig elég nagy az ismeretségi körük. Én egy Vitman nevű urról todok zircen de kéthengerest ő sem vállal.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X