Köszönöm szépen mindenkinek a bátorítást, igyekszem a közeljövőben valami Ladát, vagy Trabantot szerezni, most motorjaim vannak egyelőre. A klasszikus autószerelésről annyit hogy a klasszikus járgányok érdekelnek tehát nekem tökéletes. Légyszíves ajánljatok olyan könyveket amikről jó tapasztalataitok vannak.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tanulni
Collapse
X
-
Jack77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigyekszem a közeljövőben valami Ladát, vagy Trabantot szerezni, most motorjaim vannak egyelőre.
Jack77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLégyszíves ajánljatok olyan könyveket amikről jó tapasztalataitok vannak.
- 3 likes
Komment
-
Üdv! olvasgasd csak a fórumot, rengeteg szerelési dolgot találsz. Én is hasonló cipőben jártam, mint Te, viszont nálam apám másképp volt "beállítva", valamit konyított hozzá, bár voltak érdekes, de működő megoldásai Nekem sincs semmiféle szakirányú végzettségem, nem is tartom magam szerelőnek, de barbárnak sem. Ettől függetlenül megettem 8 Ladát, így ha azzal kellene útra kelni, összepakolnám a szükséges szerszámokat, a legfontosabb alkatrészeket, és bárhová elindulnék. Most így vagyok a motorokkat, kisebb helyet foglal Viszont kihívásnak ez is kihívás. Figyeltem, szétszedtem, összeraktam, utána olvastam, megnéztem másnál hogyan nézki (ha hagyta), vagy addig agyaltam, próbálgattam, míg nem sikerült. Azért, ha szerelgetésbe fogsz ajánlom, hogy legalább közép szintű szerszámokat szerezz be, az olcsó szerszámokkal csak bajlódni fogsz, és több bosszúságot fog okozni, mint élményt Itt a fórumon szerintem mindenhez megtalálod a megfelelő segítséget, és ebből a segítőkész csapatból a közeledben lakók biztosan szívesen segítenek, ha elakadsz valahol! Sok sikert!
- 4 likes
Komment
-
Kedves Jack77!
Azt írtad az elején,hogy egy férfinak kötelessége tisztában lenni az autószereléssel,-hozzátenném,hogy egy Magyar embernek,tudnia kell még bográcsban pörköltet főzni,kőművesnek és villanyszerelőnek lenni,érteni kell még a famunkához és még sorolhatnám.Talán mi Magyarok,azért vagyunk,ilyen kreatívak,mert az élet rákényszerít minket,a pénzszegénység okán,hogy mi magunk alkossuk meg a szükséges tárgyakat,a család és a saját örömünkre.
Alkotni jó dolog,másképp hajtod a fejed este alvásra,ha azzal a tudattal fekszel le,hogy nem telt el hiába a napod és maradt utánad valami maradandó és vidámabb lesz az ébredés is,mert vár az alkotás öröme.
A tanulás egy hosszú folyamat,eltart egy életen át és ha elmegyünk ebből a földi létből,akkor is tudatlanul halunk meg.Nem akarok morbid lenni és a fentiekkel,csak a tudás fontosságára akartam utalni.Örülök neked,mert úgy tűnik él benned,a megismerés vágya és ez mindenféleképp becsülendő.Szeretem az olyan fiatalokat,akiknek nem elég az,ha megy a BMW,de tudni szeretnék azt is,hogy mitől megy és hogyan működik?
Abban tökéletesen igaza van,az előttem íróknak,hogy az autószerelés napjainkban alkatrészcseréből áll,de azért a mechanikája,szinte a motor feltalálása óta változatlan,-érdemes tehát megismerni azt és elmélyedni benne,hogy az évek alatt milyen változásokon esett át,a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.
Végezetül,jó tanulást kívánok és nézz be hozzánk gyakran,mi ha tudunk segítünk!
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Jack77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLégyszíves ajánljatok olyan könyveket amikről jó tapasztalataitok vannak
Komment
Komment