Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fékpofa ragasztás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fékpofa ragasztás

Igazából nem egy kivesézendő téma , mert van kemény meg puha ( jó esetben ) azt kész . A méretre esztergálást meg már kitárgyaltuk . Csupán arra lennék kíváncsi , hogy az országban , térkép szerinti megjelenítésben , HOL-MENNYI ? egy jawa és egy nagyfékdobos pannónia pofa ragasztása ( méret miatt mondtam a tipust ) . Ma elvitem a ducati pofáit ragasztani és kicsit húzósnak éreztem , de mivel 20 éve ott ragasztatok , tudom ,hogy minden jó ( anyag , munka ,idő ) ezért persze megrendeltem .

Csak egy árat és helyet írjon aki szintén kíváncsi , mint én

Egerben ha jól emléxem 3e. ft ,egy pár 200-as pannónia pofa 6mm- es betéttel, a sötétszürke Caroflexes (állítólag a puhábbik ...) verzióból ragasztva .

Komment

Tőlem 2500-at kért a gyulaházai fékbetétes szaki a 4 db-ért. Dehát ez falu, meg szabolcs, meg minden...
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Tőlem 2500-at kért a gyulaházai fékbetétes szaki a 4 db-ért. Dehát ez falu, meg szabolcs, meg minden...
        Tőlem 4000et kért pedig barátnőmnek rokona

Komment

Szolnokon 2000/pár. Ez 2014-es ár. Általában másnapra kész.

Komment

Atti69! Szolnokon? Kinél ragasztottad? Én egy céggel kétszer is pórul jártam. Egyszer nem azt kaptam és nem annyiért, amit megbeszéltünk. Ez egy 200-as pannonia fék volt. Zöld színű 6 mm-eset kértem, kaptam fekete 3 mm-t. Másik alkalommal a fiat-nak a fékállító automatáját rosszul rakták össze és széthullott. Menet közben bebuktak a fékpofák, a széteső alkatrészek mindent megforgácsoltak, a teljesen új fékdobok tönkrementek. Visszavittem....szerinted? Vehettem másik féket.

Komment

Szolnokon? Kinél ragasztottad?
              Szolnokon én csak Velkeiéket tudom.

Komment

Tőlem 4000et kért pedig barátnőmnek rokona
                Tudod hogy van ez...ismerősnek, rokonnak vagy drágán vagy sehogy.
                OdinHEM, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Velkeinél. Nekem 20 év alatt nem volt problémám velük. Ettől függetlenül bibi bárhol előfordulhat,az utána való hozzáállás viszont nm mindegy.

Komment

Akkor csak én voltam régen .. -------1200 /db , homokolva ,tisztán . RÓNA FÉK ja , 6 mm es

Komment

5mm-es Jawa fékpofa 1400Ft 5mm-es Izs 1600 5mm-es Simson 1600 egy héttel később meg 2000Ft Miskolcon Dombovárinál, jó minőség. Megbízható forrásból tudom hogy van olcsóbb is megegyező minőségben de ott még nem voltam, de a Simsonos eset után oda megyek.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2015 ápr. 17, 14:19.
                      OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        5mm-es Jawa fékpofa 1400Ft 5mm-es Izs 1600 5mm-es Simson 1600 egy héttel később meg 2000Ft Miskolcon Dombovárinál, jó minőség. Megbízható forrásból tudom hogy van olcsóbb is megegyező minőségben de ott még nem voltam, de a Simsonos eset után oda megyek.
                        És Dombóváriékról tudsz valamit? Régen én is oda hordtam, aztán egyszer amikor mentem minden zárva, ajtón egy fecni hogy átmeletileg zárva. Telefont nem vették fel később sem, valamint amikor később jártam arrafelé se volt nyitva a bolt.

Legutóbb máshol csináltattam. Metróval majdnem szemben egy szaki. Árra már nem emlékszem, de nem volt drága.

Komment

Jóker a Róna fék már 25 évvel ezelőtt is név volt. Ennyi ideig sz@rt nem lehet csinálni!.

Komment

Velkeinél. Nekem 20 év alatt nem volt problémám velük. Ettől függetlenül bibi bárhol előfordulhat,az utána való hozzáállás viszont nm mindegy.
                            Nekem sem az volt a fő gondom, hogy egyszer becsaptak, egyszer rosszul rakták össze...hanem utána még hülyének is néztek. Remélem csak én jártam így pórul.

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
                              Jó estét mindenkinek! Két db. még szegecselt, Ural kuplungtárcsát szerettem volna felújíttatni a „szakemberrel”. Volt is hozzájuk 4 db. gyári új rézazbesztem. Elvittem egy komplett, gyári új, kuplungtárcsát mintának. Mondom PONTOSAN ugyan így kellene megcsinálni! Azt mondta: rendben, holnapra kész, 4000 Ft lesz. Másnap megyek érte. Csak a feleség van otthon, mondom mit akarok. Kész van, mondja 4000 Ft. Mikor megláttam, először megállt, majd a fejembe szökött bennem a vér. Az acél tárcsákat, és a ferodo fonákát flexel felcsiszolta, minden második süllyesztett lyukat telibe fúrt, és eltolva, felváltva egyik-másik oldalról megszegecselte. Plusz fel is ragasztotta a tárcsákat. Úgyhogy lőttek a tárcsák eredeti flexibilitásának, olyanok lettek mint az újabb kiadások merev tárcsái...
                              Ilyen esetben nem lenne ártalmas körülírni a "szakembert", hogy más tanulhasson okosan a károdon!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X