Innenn kezdve szivem szerint csak egy nagy kipontozás lenne az egész hsz.om ,
..akik ismernek , tudják ,hogy gyűlölök mindent ami festékkel kapcsolatos és nekem kell csinálni . Most viszont rákényszerültem , mert mindkét fényező lehetőségem jelenleg nem mozgósítható . Ezért sk. fogtam a kis játék fényező pisztolyomat , lealapoztam és lelocsoltam 2k feketével a ducati vázamat . Hát nem lett hibátlan
. Az okos fényező haver mondta javítsam ki sprájjal .... na az meg felkapta az alsót ....bebőrösödött ... és most nagyon tele a .... Most mosom le nitróval az egészet ....
Ugrott a homokolás ,az alapozó , a szin ...
Szóval a kérdésem---- van -e valaki aki--- le fújna egy vázat ( semmi egyéb ) , mincs gittelés , csiszolás , stb ---csak egy alap + rá a szin .
Ha nem túl drága kifizetem ---vagy adok egy csomó festéket fizettségül ...
Persze csak pesten vagy ésszerü közelségben .
Ugrott a homokolás ,az alapozó , a szin ...
Szóval a kérdésem---- van -e valaki aki--- le fújna egy vázat ( semmi egyéb ) , mincs gittelés , csiszolás , stb ---csak egy alap + rá a szin .
Ha nem túl drága kifizetem ---vagy adok egy csomó festéket fizettségül ...
Persze csak pesten vagy ésszerü közelségben .
Amúgy ez egy ilyen hét, nekem is bebőrösödött az MZ egyik lengővillája, de szerencsére csak alulról és az sem nagyon vészesen, úgyhogy nem foglalkozok vele. Eddig sose fordult még velem elő ilyen, de most valahogy nem ez a legjobb időszak a festéshez. Szerintem az lehetett a baj, hogy nem mattítottam fel rendesen mert lusta voltam és cserébe ezt kaptam...
) felé .
Komment