...azárt kérdezd meg a fényezőt , az alapozó festék jó e az ő cuccához . Mert a „homokolóban” történő alapozás csak egy állagmegóvó valami -ami alakatolás , ...stb , idejére szokott szólni ..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Homokszórás, alapozás, szinterezés egy helyen?
Collapse
X
-
Egy kicsit más .
Szóval jó , hogy nem rögtön csütörtökön ragadtam billentyűt , hogy leírjam mt láttam , mert valószínü egy kifütyült füttykoncert lett volna csak az irományom .
Ebben a kicsiny bütykölős szegletében a kis világomnak már sok -sok kissebb nagyobb hülyeséget láttam , de ettől tényleg kiakadtam . Azért ide írom mert -homokolás - , de talán jobb lenne egy homlok mosás az elkövetőnek. De , hogy ne huzzam tovább , szóval elmentem homokozni és amig vártam a soromra , nézelődtem . Egy raklapon szépen oldalára dőlve , egy kis OPEL 1200 régi motor . Teljessen komplett , gyertya , osztófej, termosztát , ...stb --kivéve dinamó és talán karbi . Kék szigszalaggal körbetekerve itt ott , olajbeöntő , vizcső vége , kipufogó csonk vége ....stb .
KérdemaGabit,miez ?
Nemlátod?motor!
Nadeegybe-hülyeez?
Válvonás-énmárrégenfeldtamígyhátígy!
Aztán a végén még hozzátette : a motor fúrva , csapágyazva, hengerfej rendbetéve -szóval teljes motorgenerál .
És akkor most szemcseszórja ? Miért ?
Mert a szinterező azt mondta neki , hogy úgy vigye oda! Egyben szinterezik le .
( annyit tudni kell , hogy ezeket a motorokat annó tényleg egyben festették le a végén feketére a gyárban )
Igazából már nem is akarok semmilyen itéletet, megjegyzést tenni , mert már én is úgy vagyok mint a Gabi a homokolóban ......csak mint érdekességet említettem : amikor a lyülyeség szorgalommal párosul
- 6 likes
Komment
-
Ha nem hallgat másokra,nem tájékozódik,egy ilyen eset után tud tanulni a dolgozó. Főleg ha maga végzi a beszerelést,és a beállításokat,javításokat.Szivesen segítettem volna szomszédnak a szép Simson szinének változtatásában,de túl lassan dolgozom. Megoldotta ecsettel..
csak fél óra volt,szét sem kellett szedni. (a vázat is festette)A lényeg: Meg van elégedve,boldog.
- 1 like
Komment
-
Nos, készülget.
Így néznek ki az alkatrészek homokszórás és alapozás után.
Csak a lámpát, a tankot és a vázat csomagoltam ki és fényképeztem le, a többit nem bántottam.
Napok kérdése és viszem a fényezőhöz. Mivel sokan ajánlottátok, a fekete alkatrészeket nem szintereztettem, hanem az is a többi színnel együtt lesz festve.
/ A tanksapka természetesen csak ideigelenesen van rajta /
Üdv,
Tamás
- 5 likes
Komment
Komment