Szervusztok! Germisi! Nem tudom, hogy az Öreg Tábori vállalja e. Budapest, Templom u. 3, 1041 Telefonszám: (06 1) 369 2915
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerékfűzés, centrírozás
Collapse
X
-
Köszi, egy jó próbát megér!pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Germisi! Nem tudom, hogy az Öreg Tábori vállalja e. Budapest, Templom u. 3, 1041 Telefonszám: (06 1) 369 2915
- 2 likes
Komment
-
Fóti Gyula.....................................................................Dan-125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan olyan szaki aki össze is fűzné
- 2 likes
Komment
-
Mondjuk az sem mindegy, hol szeretnéd. Gyálon és Balatonlellén én is tudok.Dan-125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan olyan szaki aki össze is fűzné
Titus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én lemértem az előbb, 67,5 mm. Ez a külső átmérő, a belső 26,65 mm. Nem tudom, hogy hol kell mérni pontosan. Asszem az MZ első felnije 1,85. Annál vastagabb kell Pannóniához ha nem tévedek.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede az hogyan van, hogy a Piros könyv 2,5x19-es felni méretet ír, itt meg (és máshol is) 1,85x19-es méreteket olvasok.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 dec. 06, 23:31.
- 2 likes
Komment
-
Szia!Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn lemértem az előbb, 67,5 mm.
Köszönöm, hogy még méricskéltél is.
Ma délelőtt én is mértem: Eredeti gyári felni 68 mm, új (sztem tajvani) felni 67 mm kívül. Mondhatni egyformák. A gyári felni belső méretét is tudtam mérni, az 47 mm, ami - ha jól számolom pont 1,85 coll. Valahol láttam ábrát, mely szerint a felni szélességét a két pofa belső síkja (aminek nekifeszül a köpeny) közötti távolság adja. Így akkor az eredeti ráfok is 1.85x19 méretűek voltak. (piros könyv 100. oldal: "a kerékabroncs mérete 2 1/2x19"). Lényeg, hogy megnyugodtam, az 1.85-ös szélesség a jó.
- 3 likes
Komment
-
Szívesen! Itt van kéznél, mert ebben a hideg időben akarom befűzni a szoba melegében. A felni ütött, úgyhogy elviszem egy bicikliboltba centríroztatni, ahol most úgy is holtszezon van. Hátha ki tudnak hozni belőle valamit.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm, hogy még méricskéltél is.
A belső részen nem tudom hogyan jött ki a mérésem, de valószínűleg már későre járt, és az volt az oka
Nekem spanyol felni van a P10-esen. Ha lehet én mindig kerülöm a távol-keleti dolgokat amíg van más alternatíva, de ez az én bajomJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúj (sztem tajvani)
.
- 3 likes
Komment
-
Eztán én is ezt teszem, felni ügyben mindenképpTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa lehet én mindig kerülöm a távol-keleti dolgokat
.
- 2 likes
Komment
Komment