Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    faszán álá rezez
    Meg f@.... számol is ! A motorparkos Varga Sanyi Táborfalvára esküszik.

Komment

az lefele az 5 uton van , igaz ........... dolgozik ott vagy 20 ember , nagy cég .

Komment

Helló!A kormány nyak szorítót horganyoztatta már vki?Mármint a szárat.A gömbölyű fej valamilyen módon levehető lenne a szárról?Click image for larger version

Name:	S4022222.jpg
Views:	1
Size:	6.6 KB
ID:	134421Vagy semmi módon nem vehető le?Köszönöm.Üdvözlet.

Komment

Nem tudom, csináltatott-e már valaki ilyet, hisz teljes hosszában zárt helyen van.
          Szerintem a műanyagfej tutira rá van gyógyítva egyszer és mindenkorra. Nem venném le, de attól függetlenül horganyoztathatod ha ezt a részt légmentesen leragasztod.

Komment

Gondolom nem csak ezt az alkatrészt akarod ellátni bevonattal,ha viszed az összest megkérdezed a szakit bevállalja e bakelittel együtt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              bevállalja e bakelittel együtt.
              Az Izs -49 kézi váltóját, gombbal együtt krómozták. Click image for larger version

Name:	20120524369.jpg
Views:	2
Size:	195.7 KB
ID:	134430Click image for larger version

Name:	20120507337.jpg
Size:	200.9 KB
ID:	134431
              sricsi70 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A kormány nyak szorítót horganyoztatta már vki?
                Szia! Én kettőt is, megcsinálták, a bakelit egy kicsit bemattult, de feltételezésem szerint fel lehet polírozni.
                Click image for larger version

Name:	2012-09-26 20.32.17k.jpg
Size:	108.5 KB
ID:	134432
                korompaiistvan, soveny és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Helló!Ezek az alkatrészek a pannóniánál krómozottak lennének?Én úgy nézem,hogy az enyémen azok.A fékfedél is krómozott lenne?Click image for larger version

Name:	S4022230.jpg
Size:	183.8 KB
ID:	134500Click image for larger version

Name:	S4022231.jpg
Size:	181.0 KB
ID:	134501Click image for larger version

Name:	S4022224.JPG
Size:	137.1 KB
ID:	134502
                  A bilux kapcsoló házból érdemes lenne az érintkezőt kivenni krómozás előtt?A szegecset oldani.Másik szegecs már van is hozzá.

Komment

Nem mindnél krómozottak, de én is úgy látom, hogy a tiéden igen. Szedd szét a kapcsolót természetesen a krómozás előtt.

Komment

Helló!Az excenter beállítónak az alkatrészei valójában hogyan vannak kezelve?Azzal a vegyi barnítással vannak kezelve vagy feketítve vannak?Az egyik oldali körmös beállítót (amelyik menetes),én lecsavartam,bár nem volt egyszerű,mert esztergagépnek a tokmányába kellett neki ellent fogni és úgy lehetett meglazítani.Eltávolította ezt már valamelyikőtök?Előfordulhat,hogy ezt a körmös csavart még valamilyen agyaggal be is "ragasztották"Mert nagyon nehezen indult meg.Tehát ezek az alkatrészek közül egyik sem horganyzott vagy kadmiumozott?Click image for larger version

Name:	kép 001.jpg
Size:	179.2 KB
ID:	134526

Komment

Én rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek. Nem tudom, hogy milyen felületkezeléssel volt megoldva eredetileg. Talán sima barnítással...

Komment

Üdv!
                          Ezt az eredeti felnit és minden alkatrészt Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
                          Megfigyelhető az elért feluleti minőség!
                          Click image for larger version

Name:	DSCF3053.jpg
Size:	192.7 KB
ID:	134527Click image for larger version

Name:	DSCF3048.jpg
Size:	199.0 KB
ID:	134528Click image for larger version

Name:	DSCF3051.jpg
Size:	190.9 KB
ID:	134529

Komment

Ha szabad megkérdeznem egy felni krómozása mennyi? Mennyire lesz tartós így?

Komment

Egy radelli felninek a 2-2,5-szöröse. Nekem volt olyan motorom amit napi szinten használtam kb. 8 évig és nem verte fel a rozsda (nem úgy mint a radelli-t).
                              Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 febr. 05, 19:44.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ezt az eredeti felnit és minden alkatrészt Kalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
                                Megfigyelhető az elért feluleti minőség!
                                Üdv nyuszifül!

Nem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?
                                wsievers és joker kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X