Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Zsolt27
    replied
    Helló!Ezek az alkatrészek a pannóniánál krómozottak lennének?Én úgy nézem,hogy az enyémen azok.A fékfedél is krómozott lenne?Click image for larger version

Name:	S4022230.jpg
Views:	1
Size:	183.8 KB
ID:	134500Click image for larger version

Name:	S4022231.jpg
Size:	181.0 KB
ID:	134501Click image for larger version

Name:	S4022224.JPG
Size:	137.1 KB
ID:	134502
    A bilux kapcsoló házból érdemes lenne az érintkezőt kivenni krómozás előtt?A szegecset oldani.Másik szegecs már van is hozzá.

Leave a comment:

• Duke
    replied
    Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A kormány nyak szorítót horganyoztatta már vki?
    Szia! Én kettőt is, megcsinálták, a bakelit egy kicsit bemattult, de feltételezésem szerint fel lehet polírozni.
    Click image for larger version

Name:	2012-09-26 20.32.17k.jpg
Size:	108.5 KB
ID:	134432

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    bevállalja e bakelittel együtt.
    Az Izs -49 kézi váltóját, gombbal együtt krómozták. Click image for larger version

Name:	20120524369.jpg
Views:	2
Size:	195.7 KB
ID:	134430Click image for larger version

Name:	20120507337.jpg
Size:	200.9 KB
ID:	134431

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Gondolom nem csak ezt az alkatrészt akarod ellátni bevonattal,ha viszed az összest megkérdezed a szakit bevállalja e bakelittel együtt.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Nem tudom, csináltatott-e már valaki ilyet, hisz teljes hosszában zárt helyen van.
    Szerintem a műanyagfej tutira rá van gyógyítva egyszer és mindenkorra. Nem venném le, de attól függetlenül horganyoztathatod ha ezt a részt légmentesen leragasztod.

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!A kormány nyak szorítót horganyoztatta már vki?Mármint a szárat.A gömbölyű fej valamilyen módon levehető lenne a szárról?Click image for larger version

Name:	S4022222.jpg
Size:	6.6 KB
ID:	134421Vagy semmi módon nem vehető le?Köszönöm.Üdvözlet.

Leave a comment:

• taschner
    replied
    az lefele az 5 uton van , igaz ........... dolgozik ott vagy 20 ember , nagy cég .

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    faszán álá rezez
    Meg f@.... számol is ! A motorparkos Varga Sanyi Táborfalvára esküszik.

Leave a comment:

• taschner
    replied
    ja lehet cég is , meg melos is a gigser kiput alakitom furulyásra , és mivel szét kell vágni . Így ujra kromoztatatnám ,kecskemétre hordok mindent , de két szinte tökéletes kipuért nem utaznék 2* le . valami pesti , tatabányai cim kéne ............ köszönöm
    postán meg nagy ez Click image for larger version

Name:	CRIM0451.jpg
Size:	206.3 KB
ID:	134412Click image for larger version

Name:	CRIM0314.jpg
Size:	201.5 KB
ID:	134413Click image for larger version

Name:	CRIM0450.jpg
Size:	202.1 KB
ID:	134414

Leave a comment:

• taschner
    replied
    Vince bácsinál csináltatok mindent én is , csak kecskemét már mesze van nekem faszán álá rezez és csak ajánlani tudom , mindenkinek .

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Halli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi
    Cégnek vagy munkásnak a elérhetősége?

Leave a comment:

• Beagle
    replied
    A másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.
    Amelyik már szét volt vágva,az mindenképpen lutri! Fel kéne rakni motorra és meghallgatni a hangját. Ugyanis én úgy jártam,hogy (ugyanúgy szét volt már vágva a bilincs alatt) kiszedték a terelő tárcsákat,íly módon a furulya már semmit sem ért. Hangos volt,mit állat,pedig a halk kivitelű!

Ezek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?
    Én is ilyet kerestem,de nem találtam új utángyártottat. Az egyik helyen azt mondták,hogy csak "stuccnisat" gyárt mindenki,mert az az egyszerűbb! Sőt,igazából a gyári "szalámis" végű,furulyája vastagabb,mint a "pöcs" végű,ezért a terelő tárcsában lévő lyukak sem egyformák! Nem úgy az utángyártott új! Azon a terelőtárcsák a vastagabb lyukkal vannak gyártva és mindkét furulyát vastagra gyártják (tehát a halk "pöcs" furulya is olyan vastag,mint a "szalámis"),ezért nem jó a gyári "pöcs" furulya az utángyártott dobba! Ezt az információmat egy pár új utángyártott dobra és furulyára, egy pár gyári "szalámis kipuforóra és furulyára és egy pár gyári halk kipufogóra és furulyára alapozom!!!

Leave a comment:

• taschner
    replied
    Halli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi

Leave a comment:

• demeter
    replied
    25-ért nyersen, krómozás nélküli állapotban lehet egy utángyártott pár.

Elég rozsdásak a kipufogóid, nem biztos, hogy megéri rájuk költeni a krómozás árát. Az anyag meg elég vékony csiszolni.

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!
    Ezek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?Vagy nyersen vagy krómozva?A ccm motors oldalán nem láttam kipufogókat,de tavaj a tatabányai börzén volt szerencsém tárgyalni a tulajjal.Mondott nekem kipufogókat meg könyököket is.A könyök ára/pár:25 ft volt.Kipufogóból viszont mondott nekem 3 fajta árváltozatot.Az első volt a 25 körüli változat(erre nem nagyon emlékszem),a második,hogy 50.000ft/pár.A harmadik pedig 68.000ft/pár.Nem tudom,hogy legalább furujával értette-e.Nekem azt mondta,hogy ahogyan megy felfelé árban úgy növekszik valahogy a minőség is.Ez valóban így lehetMindenesetre az egyik kipufogót meg akarom menteni az enyémek közül újrakrómozással.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information