Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is úgy jártam mint az öreg székely amikor meglátja a zsiráfot az állatkertben: "Márpedig ilyen állat nincs!"

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Na ez a Galvan System Kft. !!!
      Hajra!
      Fel voltam készülve, hogy nagy szarság lesz majd a beszámolódban, de hogy ennyire, arra nem létezik magyarázat...

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        NEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI GALVAN SYSTEM KFT!
        Hello! Nem semmi amit műveltek! Gagyi az nem fogalom!Éppen krómoztatni szeretnék,jó hogy közzétetted ilyen is van!! Üdv!

Komment

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a horganyozandó alkatrészek milyen felületi előkészítést igényelnek?

Komment

Ha azt akarod , hogy nagyon szép legyen -akkor tükörfényes,fémtiszta.
            Lai és soveny kedvelte ezt.

Komment

A horganyzás sem tünteti el a felületi hibákat, amilyen az alapfelület olyan lesz a kész darab is. Ez egy fontos szempont a kráteresre rozsdásodott csavaroknál is.
              Mivel ez plusz réteg óvakodj azon felületek horganyzásától amelyek alapból illesztve vannak. Különben lehet visszacsiszolni (tisztítani) őket. Pl csapágytengelyek...
              Én 24 órás rozsdaoldó fürdőt szoktam rendezni a horganyzásra váró elemeknek. Ennek hatására fém tiszták lesznek és egy selyemkefés tisztítás után mehet horganyzásra. Ha túl van áztatva akkor a darabokon fekete réteg képződik amit kefével le lehet kaparni.
              sepy és Lai kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget! Igazából csak kisebb lámpaalkatrészeket meg egy relét szeretnék horganyoztatni(felújítani)
                Azt áruljátok még el legyetek szívesek, hogy mielőtt elküldöm az alkatrészeket érdemes-e őket felfűzni egy vékony drótra?

Komment

nem -inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ? Miskolcon nincs ilyen ?????

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ?
                    Háááááááááát, szerintem azért, mert ők rendesek és ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban?????????

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban???
                      NEM ! Nem próbálják meg. Lesz...k ha elhánytak valamidet. Én bevittem a miskolci reptérnél lévő galvanizálóba, a Simson AWO üléseit, illetve a hátsó lábtartókat a csavarjaival, és a banán alakú aranyat érő betétekkel. Ráadásul a főnököm illesztett, köszörült csavarjait. Kifele, már csak a üléseket, illetve a lábtartókat kaptam meg ,az apróságok nélkül. "JA ! BIZTOSAN LEESTEK RÓLA" jött a válasz. " Keressük meg " mondtam. Azt nem lehet, mert ömlesztve visznek át mindent a REMY-be. Én jártam ki hogy beengedjenek, és kb 20 tejesláda apróságot áttúrjak. Legalább a főnököm cucca meglett. Egyébként a miskolci reptéri galvanizálóban ,ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét. NEM AJÁNLOM SENKINEK !!
                      sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét
                        Azért ez nagyon komoly.
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Akkor nekem "jó " -? Reggel 1/2 7 kor beviszek egy marék vackot ( mondjuk egy elötte este szétszedett önindító és generátor dolgait -amit szépen rendbe tettem ) aztán ha nagyon akarom dél felé érte mehetek , vagy ha nem sürgős akkor másnap korán , mert nincs forgalom Aztán ha meggondolom , hogy :legyen inkább sárga ! -azt megvárhatom

isten éltesse----kormányok sora meg engedje sokáig dolgozni a :VARGA SPECIÁL KFT -t és összes dolgozóját
                          soveny, sepy és Lai kedvelte ezt.

Komment

Joker, úgy legyen!
                            Kérdezném tőled, hogy szerinted megcsinálnák-e egy Pannónia henger szép fekete horganybevonatát is?

Komment

nem lenne se szép , se tartós
                              soveny és sepy kedvelte ezt.

Komment

Fene megeszi...valami tartós és szép megoldáson agyalok a festés helyett, de úgy látszik nincs mivel kiváltani...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information