Komálósom tetőcsomagtartót akar krómoztatni, és hogy kérdezzem meg mekkora a kád, belefér-e. Egy kisméretű "sport" csomagtartó autóra
Felhívtam a bt-t. Igen belefér, van akkora kádjuk
Hamár felhívtam, elmondtam hogy kivánnivalót hagy a krómozásuk, Nincs kicsiszolva rendesen és néhány helyen, nekem nem jelentős hely, levelesen lejön a króm
Vigyem vissza , megoldják
Én biztos nem viszem vissza, mert....
Tegnap egy napot szaroztam az interneten kutatva, hogy egy porvédő , ami egyben távtartó is mennyire megy rá a keréktengelyre
Aztán rájöttem, hogy a furat végén olyan erős a króm, hogy attol nem megy a helyére. Kicsiszoltam a furatot, persze a nem érintett helyen is sérült a króm, pedig annak ott tapadnia kellene.
Mondtam a mesternek, hogy nem a legjobb vélemények vannak a munkájukrol a neten. Oda kellene figyelni a csiszolóra, de aki krómozza az is láthatná a hibákat és akkor adja vissza a melósnak javítani
Udvarias volt, azon leszünk hogy ilyen ne legyen
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsapágyak között van egy vállas csőtengely1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
Nem!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem veszed tolakodásnak , ha megkérdem
Úgy gondoltam hogy csak a fejét krómozza be és nem a menetet , a tengelyt
Az a króm semmi, simán átmegy a cső/csapágy furatán. Merthogy a csapágyak között van egy vállas csőtengely, abba megy a keréktengely
- 1 like
Leave a comment:
-
Azt ki kell fizetni mindenkinek.. Vannak jótanulók s rosszabb tanulók. A végeredmény számít.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...tanulópénz
- 1 like
Leave a comment:
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa.. a nem látható illesztett alkatrészeket (tengely) én levédem. Jó alaposan szigszalaggal. Első alkalommal esztergába fogva csiszolópapírral szabadultam meg a nemkívánt mennyiségtől.
...tanulópénz
, még a horgany is sokat vastagít .
Leave a comment:
-
Ja.. a nem látható illesztett alkatrészeket (tengely) én levédem. Jó alaposan szigszalaggal. Első alkalommal esztergába fogva csiszolópapírral szabadultam meg a nemkívánt mennyiségtől.
- 1 like
Leave a comment:
-
Nem veszed tolakodásnak , ha megkérdem : a tengely lekrómozása , ilyen ötlet alapján fogalmazódott meg benned? ( hogy tolod a helyére ? )
- 1 like
Leave a comment:
-
Nem! A metsző kihozott mindent. Menetben nem annyira fix/tapad a réz és a króm, csak az anyát akadályoztajoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemost szép rézbevonatos a menet !! nem ?1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
...akkor most szép rézbevonatos a menet !! nem ?horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
M18x1.5 menetet bekrómozta a krómozó és nem ment rá az anya. Csak 16x1.5 metszőm volt. Menetemelkedés stimmel, azt a krómréteget ami amúgy is gyenge volt, kifelé hajtva szépen kiszedte
Az elvágott metsző ott használatos ahol a menet kezdése roncsolódott, pl. főtengely végén
Leave a comment:
-
Ez igaz. Nekem is vannak hasított metszőim, enyhe + vagy - menetet tudok vágni.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése2mm-t, 16-rol 18-ra, nem hajlott volna ki a metsző
Leave a comment:
-
2mm-t, 16-rol 18-ra, nem hajlott volna ki a metszőChe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég lett volna egyik oldalán felhasítani
- 1 like
Leave a comment:
-
M18x1.5 menetet bekrómozta a krómozó és nem ment rá az anya. Csak 16x1.5 metszőm volt. Menetemelkedés stimmel, azt a krómréteget ami amúgy is gyenge volt, kifelé hajtva szépen kiszedtejoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez , most pontosan mi is ?
Az elvágott metsző ott használatos ahol a menet kezdése roncsolódott, pl. főtengely végén
- 1 like
Leave a comment:
-
Elég lett volna egyik oldalán felhasítani,mert vannak ilyen metszők gyárilag is.Most egy kicsit szégyellem magam,mert előbb is írhattam volna.Az egész menet krómozásért a krómozó a felelős,mert tudnia kellett volna,hogy a menetre és minden olyan felületre,amely illesztett méreteket hordoz,-húzzon védőhüvelyt,vagy legalább tekerje be egy szigetelő szalaggal.
Az egész szakma alulképzett,mert egy szakmát nem lehet összefüggések nélkül megtanulni,-ez nem egy OKJ képzés,vagy esetleg anélkül elsajátítható tudomány,-mert a fémiparban minden-mindennel összefügg.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Ez most egy szakmailag elrugaszkodott alkotás:a cél elérése érdekében !joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...ez , most pontosan mi is ?
Olcsó és finom.....Mindenki aki kreativ:azzal dolgozik,amije van :neki ez volt(érdeklődéssel figyeltem a végkifejletet)így ismét
tanultam valamit....!
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: