Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ezek a krómozók nem törik magukat: elküldtem 4 nek a krómozandó alkatrészeimről a képeket, 1 válaszolt vissza de másodjára már az se.
Ennyire nem kell a pénz?
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Poénnak szántad, de teljesen így van ! Aki jól dolgozik annak van munkája sz@rásig. Azok sírnak akik lusták, meg trehányak, meg ahol 10 naplopó jut 1 melósra.
Poénnak szántad, de teljesen így van ! Aki jól dolgozik annak van munkája sz@rásig.
mondhatni, de ha valaki tele van megrendeléssel, az is vehetné a fáradtságot, és válaszolhatna egy megkeresésre, ha másnem annyit, hogy "bocs, de most nem tudjuk vállalni", szerintem ez a minimum!
engem most utasított vissza egy kecskeméti krómozó műhely, mert elkövettem azt a hibát, hogy nem poliroztam a csövet rúd állapotban, mielőtt csomagtartót-bukócsövet hajlítottam volna belőle...
Igen ezek után hogy küldjek oda bármit is? Az is így lesz kész, meg így vigyáznak majd rá? Az a legijesztőbb hogy 4 helyről beszélünk
Nem akarok lehúzni senkit, nem is írok neveket, de azért NA!
Persze megértem sok a munka meg stb.
2 napja egy teljesen más mail címről újra elküldtem mind a 4nek a leveleket de arra se jött egy szó se.
Küldtem nekik most mailt, fél óra alatt válaszoltak, egy TLF összes krómozása+csiszolás felnik nélkül, kipufogódobokkal 55e Ft és alárezeznek. Egyébként Szerencsiek, egy hónapra vállalta 20.-hoz
Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 17, 11:44.
Küldtem nekik most mailt, fél óra alatt válaszoltak, egy TLF összes krómozása+csiszolás felnik nélkül, kipufogódobokkal 55e Ft és alárezeznek. Egyébként Szerencsiek, egy hónapra vállalta 20.-hoz
Az előző oldalon van egy elég értelmetlennek tűnő párbeszéd köztem és biro8181 között. Az azért van, mert törölte azt a hozzászólását ahol kérdésemre elmondta, hogy EDELÉNYBE csinálják a krómozást, és ALÁREZEZNEK.
NEM IGAZ ! EDELÉNYBE NEM REZEZNEK ALÁ ! Ezt nagyon jól tudja Ő is, ezért tüntette el a hozzászólást. Természetesen lehet hogy azóta máshova hordja, de engem már átakart verni. És ez elég ahhoz , hogy soha többet ne higgyek neki.
Egyébként itt egy Edelényi árlista. Megnézheted, hogy mennyire korrekt az ár amit mondott.
igen én se tudtam kivenni hogy miujság a párbeszédben. Ezt írta vissza a mókus, meg hogy jön Debrecenbe 21.én és fel tudja venni a cuccokat ha gondolom. De ezt akkor hogy lehet leellenőrizni? Magam vigyem el a cuccot és akkor kiderül hogy tényleg ott van a műhely?
Ha ők csinálják akkor hogy derülhet ki a réz hiánya azon kívül hogy nem bír 3 hónapnál többet?
Az árlistáddal kb 30-35 be jön ki a cucc
Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 17, 12:19.
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment