Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• sepy
    replied
    Egy jó minőségű horganyzást ajánlom ha nincs lehetőség vagy " zs" krómozásra! A többit már az előttem szólók elmondták. Az ilyen krómozást helyettesítő megoldások egyszerűen és csúnya szóval " paraszt vakítások" No de míg van ló citrom van veréb is.!

Leave a comment:

• joker
    replied
    zerger88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    akkor mi a különbség?
    van a s...r , aztán van a s...rabb .

....szerintem ha nincs pénz vagy lehetőség krómozásra ,pl. egy szinre festett felni is sokkal szebb (esetleg csíkozva is ) mint ilyen gagyi pótlékkok

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    akkor mi a különbség?
    nekem a külömbség a guminőhöz hasonlatos.

Leave a comment:

• zerger88
    replied
    üdv
    Múltkorában jobban bele mélyedtem a krómozás témában és a króm festék témakörében a neten. (olvasgatás szintjén)
    Amit észrevettem hogy van a gagyi króm festékek ami hasonlít a kályhaezüstre...
    De találtam a neten olyan króm festéket ami már kifejezetten tetszetős. Csak ő meg árban már megint húzós
    Galéria - Képek
    A két alkatrészt ha összehasonlítod árban, akkor mi a különbség?

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Click image for larger version

Name:	DSC_0156[1].jpg
Views:	1
Size:	203.5 KB
ID:	139616Sziasztok ismét Találtam egy helyet ahol fújnak...vagy mártanak azt nem tudom pontosan mert előttem titok maradt. De vittem pár cuccot tesztből. És az eredmény meglepő. A képen látszik a különbség de napfényre kivéve teljesen minimális az eltérés. A bal oldali galván króm A tartósság majd kiderül. De szerintem sokkal szebb mint amire azt mondják króm festék és olyan mint a kályha ezüst

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Az arany színű horgany nem jött be
    Előkészítés vagy folyamat hiba.

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Küldj légy szíves egy tel. számot és akkor beszélünk

Leave a comment:

• joker
    replied
    én le tudom aranyoztatni ha akarod

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Click image for larger version

Name:	DSC_0064.jpg
Size:	207.0 KB
ID:	139578Click image for larger version

Name:	DSC_0065.jpg
Size:	195.5 KB
ID:	139579
    Az arany színű horgany nem jött be...azaz ilyen foltos színű lett nagyobb területeken. Így fogtam magam és 3 fázisban felcsiszoltam kb 60 csavart meg apróságokat. Sajnos szebbre nem bírtam ki csiszolni, de napfényen vagy simán nézve nem tűnik karcosnak csak így vakuval. Arany színre valakinek valami ötlet? Vagy inkább így már legyen króm?
    Válaszokat és a tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm !

Leave a comment:

• csikigabor
    replied
    Ez meg polírozott réz. A rezezést amúgy nem ajánlom, hacsak nem megy rá króm is.Click image for larger version

Name:	Fénykép0115.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	139474

Leave a comment:

• csikigabor
    replied
    Ha az alkatrészt csak drótkoronggal felkraccolod, már akkor is más a sima sárga 'nikkel' hatása. Ha kipolírozod, akkor meg nagyon közel áll az aranyozáshoz az árnyalata, de nem kerül a tizedébe se. A képen látható sárgák csak drótkorongozva voltak.Click image for larger version

Name:	IMG_20140225_124713.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	139473

Leave a comment:

• csikigabor
    replied
    Vibrációs polírozóval bárhol hozzáférhető az alkatrész, csak a készülék ára horror, de ha valaki iparszerűen űzi akkor megtérülhet az a pár milla. Az arany színt leginkább aranyozással éred el, de ami a képen van az inkább tükrösített réznek néz ki. (legalábbis az én képernyőmön).

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Köszönöm a válaszokat Ez nekem nagy segítség volt! Akkor az arany színű galvanizálást felejtsem is el?? És ezt valahol csinálják is????
    Meg még egy kérdés. Szeritnetek ezt, hogy csinálták??? Mert azért ennyire ki csiszolni Főleg olyan helyen ahol hozzá sem férnekClick image for larger version

Name:	309415_3510130916751_149417704_n.jpg
Size:	75.6 KB
ID:	139431Click image for larger version

Name:	538166_3204138187124_1302797582_n.jpg
Size:	153.1 KB
ID:	139432
    Utoljára szerkesztve a következő által: kasmir; 2014 márc. 01, 08:48.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    hüje vagyok.
    Ezt én nem mondtam !
    Vastagréteg passziválás. Leggyakrabban sárga, kék, transzparens és fekete színben fordul elő. A horganyzás egy fajtáj
    Ez így igaz !

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Vastagréteg passziválás. Leggyakrabban sárga, kék, transzparens és fekete színben fordul elő. A horganyzás egy fajtája. Az biztos, hogy előtte polírozva voltak. Nagyon valószínű az elektrokémiai polírozás.
    (Vagy horrorbevonat-sima vas, csak be van rezelve. )
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 01, 07:30.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information