Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Lai
    replied
    Köszönöm a segítséget! Igazából csak kisebb lámpaalkatrészeket meg egy relét szeretnék horganyoztatni(felújítani)
    Azt áruljátok még el legyetek szívesek, hogy mielőtt elküldöm az alkatrészeket érdemes-e őket felfűzni egy vékony drótra?

Leave a comment:

• ptm004
    replied
    A horganyzás sem tünteti el a felületi hibákat, amilyen az alapfelület olyan lesz a kész darab is. Ez egy fontos szempont a kráteresre rozsdásodott csavaroknál is.
    Mivel ez plusz réteg óvakodj azon felületek horganyzásától amelyek alapból illesztve vannak. Különben lehet visszacsiszolni (tisztítani) őket. Pl csapágytengelyek...
    Én 24 órás rozsdaoldó fürdőt szoktam rendezni a horganyzásra váró elemeknek. Ennek hatására fém tiszták lesznek és egy selyemkefés tisztítás után mehet horganyzásra. Ha túl van áztatva akkor a darabokon fekete réteg képződik amit kefével le lehet kaparni.

Leave a comment:

• joker
    replied
    Ha azt akarod , hogy nagyon szép legyen -akkor tükörfényes,fémtiszta.

Leave a comment:

• Lai
    replied
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a horganyozandó alkatrészek milyen felületi előkészítést igényelnek?

Leave a comment:

• drpal
    replied
    LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    NEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI GALVAN SYSTEM KFT!
    Hello! Nem semmi amit műveltek! Gagyi az nem fogalom!Éppen krómoztatni szeretnék,jó hogy közzétetted ilyen is van!! Üdv!

Leave a comment:

• demeter
    replied
    LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ez a Galvan System Kft. !!!
    Hajra!
    Fel voltam készülve, hogy nagy szarság lesz majd a beszámolódban, de hogy ennyire, arra nem létezik magyarázat...

Leave a comment:

• Kovacsk84
    replied
    Én is úgy jártam mint az öreg székely amikor meglátja a zsiráfot az állatkertben: "Márpedig ilyen állat nincs!"

Leave a comment:

• taluga
    replied
    Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mármint ami az első hozzászólásban látható...
    Ilyet én még nem is láttam...

Leave a comment:

• Kovacsk84
    replied
    Bocsánat a kifejezésért, de ez ritka szar munka...

Mármint ami az első hozzászólásban látható...

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Koszonet Magyar Zoltan szakinak a kromozasert amit Galvan nem tudodott megcsinalni nekem!
    Demeter igazad volt tenyleg vastag kromot kaptam az alkatreszekre es nagyon szupi !Szavam nem lehet!
    Koszonom Zoltan!!!!!Click image for larger version

Name:	IMG_5437.jpg
Views:	1
Size:	167.3 KB
ID:	138200Click image for larger version

Name:	IMG_5438.jpg
Size:	166.6 KB
ID:	138201Click image for larger version

Name:	IMG_5439.jpg
Size:	171.0 KB
ID:	138202Click image for larger version

Name:	IMG_5440.jpg
Size:	167.8 KB
ID:	138203Click image for larger version

Name:	IMG_5441.jpg
Size:	169.7 KB
ID:	138204

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Udv Mindenkinek!

NEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI ... ... KFT!

Egy az,hogy hazudnak mind az arban es a minosegben es amit megbeszeltunk azt se tartottak be(teljesen hulyenek neztek es meg ok voltak felhaborodva mikor reklamaltam az o hibajukra!) nem,hogy azt,de majdnem nekem kellet elmennem az alaktreszeimert Paparol-Kecskemetre mert ok kitalatak,hogy nincs csomagoloanyaguk es nem kuldik el oldjam meg en ugy ahogy akarom!(hat en meg ilyent nem halottam)
    Akkora hibakat hagytak a feluleten csiszolatlanul,hogy szabad szemmel siman lehetett latni + maradt rozsda a kromozas alatt+plusz kicsiszoltak(de javithato helyen!) es minden alkatreszen rajtmaradt a kotozes nyomai, vonalai a krom reszeken!
    Szerintem nem kromot hasznaltak hanem (nekem) csak nikkelt tettek ra .
    A postakoltsegem 1200ft volt visszafele futarral kultek el 5500ft-ert !
    Megalapodasban rezezesrol is szo volt,de azt se latott!Sot annyira karcos volt a kesz kromozas felulete,hogy jeleztem nekik es azt mondtak,hogy kuldjem vissza es ok garanciaban kijavitjak!
    1 honap utan felhivtak es azt kozoltek velem mivel en tul szoszos vagyok amugy 99%-nak jo lenne ez, de sajna en az 1%-ba tartozom ezert leveszik a kromot es kopaszan visszakuldik az alaktreszeket!
    Vissza is jott rozsdasan (+azt eszrevettem,hogy nem mindegyik az en alkatreszem )mert ok volta olyan rendesek masodszorra is, hogy az ossszes torolkozomet ujra lefoglaltak es fogtak vizessen belehuztak egy zacskoba es szepen ujsagpapirral meg kibeleltek a dobozt!
    Sajna a silany minoseg egyik felet megtartottam pl;hatso teleszkop cseszek mert azokat be tudtam ugy forgatni, hogy a kotozesi feluleti hiba ne latszodjon!Masodszorra is futarral kuldtek vissza a dobozt + kuldtek vissza egy kitalalt osszeget amit en nem tudtam kiszamolni, hogy mi micsoda es amikor szamonkertem erre o szep finoman megfogalmazta, hogy felejtsem el a telefonszamukat !Click image for larger version

Name:	DSC_5919.jpg
Size:	188.3 KB
ID:	138187Click image for larger version

Name:	a.JPG
Size:	77.8 KB
ID:	138188Click image for larger version

Name:	DSC_5917.jpg
Size:	181.6 KB
ID:	138189Click image for larger version

Name:	DSC_5918.jpg
Size:	186.1 KB
ID:	138190Click image for larger version

Name:	DSC_5921.jpg
Size:	191.4 KB
ID:	138191Click image for larger version

Name:	DSC_5922.jpg
Size:	181.2 KB
ID:	138192Click image for larger version

Name:	DSC_5923.jpg
Size:	183.7 KB
ID:	138193Click image for larger version

Name:	DSC_5924.jpg
Size:	187.0 KB
ID:	138194Click image for larger version

Name:	DSC_5925.jpg
Size:	183.3 KB
ID:	138195Click image for larger version

Name:	DSC_5926.jpg
Size:	187.0 KB
ID:	138196Click image for larger version

Name:	DSC_5928.jpg
Size:	177.5 KB
ID:	138197Click image for larger version

Name:	DSC_5929.jpg
Size:	185.5 KB
ID:	138198Click image for larger version

Name:	DSC_5931.jpg
Size:	182.4 KB
ID:	138199
    Na ez a ... ... Kft. !!!!!
    Hajra!
    Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 júl. 14, 00:26. Oka: LC 9246 kérésére kipontoztam a cég nevét, jogi bonyodalmak elkerülése végett

Leave a comment:

• Kovacsk84
    replied
    Köszönöm a választ...ha nem lesz meg az eredeti, visszakérem ezt.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Helló Kovacsk84!
    A danuviák kaptak ilyen tanksapkákat a gyártás vége felé. De Che-nek is igaza van, mert ezt a fajta sapkát univerzálisan használták.

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    Én egy danúvia benzintankon már láttam ilyen tanksapkát. Az gyárilag krómozott volt. De azt nem tudom hogy gyárilag az volt-e rajta.

Közben rájöttem hogy azon van ilyen tanksapka amit épp hirdetek
    http://veteranapro.hu/uzemanyagtank/...ank-emblemaval
    Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2013 jún. 18, 11:54.

Leave a comment:

• Kovacsk84
    replied
    Köszönöm Che!

Csak gondoltam megpróbálom itt, hátha valaki a fórumozók közül kapta az én cuccomat, jelentősen leegyszerűsítette volna a dolgot. Visszaküldöm nekik egy levél kíséretében, hátha a másik ember is így tesz...

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information