A pannónia bilux kapcsoló házból kikellene venni a réz érintkező nyelvet krómozás előtt?(a kis alumínium szegecset oldani).Vagy megcsinálják azzal is?Én azt hiszem oldani fogom,mert van már ugyan olyan alu kis szegecsem.A másik a kormány leszorítónak a szárát horganyoztatta vagy krómoztatta vki?Tudom,hogy nem nagyon látszik.A fejet valamilyen módon lelehetne venni?Gondolom elég macerás lenne.Van két halk változatú kipufogóm a szebbiket még érdemes lehet újrakrómozni?Horpadás mentes.A másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Helló!
A pannónia bilux kapcsoló házból kikellene venni a réz érintkező nyelvet krómozás előtt?(a kis alumínium szegecset oldani).Vagy megcsinálják azzal is?Én azt hiszem oldani fogom,mert van már ugyan olyan alu kis szegecsem.A másik a kormány leszorítónak a szárát horganyoztatta vagy krómoztatta vki?Tudom,hogy nem nagyon látszik.A fejet valamilyen módon lelehetne venni?Gondolom elég macerás lenne.Van két halk változatú kipufogóm a szebbiket még érdemes lehet újrakrómozni?Horpadás mentes.A másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.
-
Nemigazán.....zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem a legolcsobb
A fentebb leírtak alapján amit a képen látunk az már 65 ezer pénz mostani árfolyamon, plussz a posta oda-vissza. Tehát durván ca. 70 ezer. Mennyibe jönne ki akkor egy pancsi krómozása? Ahol azért vannak motyók legkisebbtől a legnagyobbig.
Utoljára szerkesztve a következő által: Lai; 2013 jan. 21, 14:25.
Leave a comment:
-
Természetesen!
Tank cover ---- 2x60 --- 120.00
carrier ------------------------ 60.00
Cap ---------------------- 17.00. -
Oska ------------ 21.00 ------ 3x7. - az árak €-ban értendők
Ez az ár csiszolással és krómozással van. Nem a legolcsobb de a leírásukban benne van, hogy rezet is használnak, illetve a teljes munkafolyamat le van írva. Itt van az oldal.
Leave a comment:
-
Beavathatnál a részletekbe !zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn most beszéltam a szlovákokkal és nem sok különbség van a magyar és szlovák króm között, árban 10%-15%-ban drágább szlovákia de viszont ott van réz alatta
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 jan. 21, 07:31.
Leave a comment:
-
Apukám egyik kollégájának ott dolgozik az édesapja, és állítólag krómoznak is. Nyíregyi céhek is visznek oda cuccokat horganyoztatni. De konkrét tapasztalatom sajnos nincs.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Ajjaj.. Jártam náluk, de csak horganyoznak1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNemnem.
Egyik tag ajánlotta a baktagalván (vagy milyen..) kft-t.
Elvileg oda visszük.
De először letesztelem a minőséget két fényszórókarimán.
Persze ez tavaly tavasszal volt, azóta lehet bővítettek profilt .....
Leave a comment:
-
Nemnem.
Egyik tag ajánlotta a baktagalván (vagy milyen..) kft-t.
Elvileg oda visszük.
De először letesztelem a minőséget két fényszórókarimán.
Leave a comment:
-
Csak nem az Arzenálra gondolsz?1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt a környéken ajánlottak egyet, a héten elmegyek oda.
Ha oda akarod vinni, akkor előtte csiszolni kell, mert azzal nem foglalkoznak. Azt és úgy krómozzák, ahogy viszed.
Leave a comment:
-
Én úgy tudtam, nincs a megyében krómozó, de ha mégis, kérlek oszd meg velünk.1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt a környéken ajánlottak egyet, a héten elmegyek oda.
Leave a comment:
-
Ott hogy tudják megcsinálni, hogy van réz alatta, itt meg nem? pedig Unió... mitől függ?zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszont ott van réz alatta
Leave a comment:
-
Hát az nekem még messze van..
Itt a környéken ajánlottak egyet, a héten elmegyek oda.
Leave a comment:
-
Szia! Sztem az országban nem igazán lesz olyan ami rendes. Úgyis közel vagy a határhoz, külföldön nem gondolkodtál? Én most beszéltam a szlovákokkal és nem sok különbség van a magyar és szlovák króm között, árban 10%-15%-ban drágább szlovákia de viszont ott van réz alatta. Én ezt tudom ajánlani de keletebbre még lehet, hogy jobban jársz.1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyíregyháza felé
- 1 like
Leave a comment:
-
Érdekelne az elérhetőségük,mert itt nem találom sehol. Én Gyömrőn lakom,egy krómozóról hallottam már,de nem egészen azt,amit te leírtál!trainmodeller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFelmerült a gyömrői műhely is,
Én igen!trainmodeller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFényezőt vagy lakatost nem tudnék ajánlani egyet sem,
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Nyíregyháza felé nem tudtok valami rendes helyet ahol újra lehetne krómozni a lökösöket?
Előre is köszönöm!!
Leave a comment:
Leave a comment: