Egy kis új infót osztanék meg aki nem tudta eddig. A héten voltunk Edelénybe a krómozott cuccokért és egy kis fejlesztés ment, megy végbe. Már alárezezve krómozták a cuccaim.(de ez még nem tünteti el a krátereket) De már megvan az a fejlesztés is az idén elindul úgyhogy a kráterek is eltünnek. És még az is plusz lesz hogy alumíniumot és spiátert is fognak tudni krómozni. És még egy plusz hogy idén még változatlan árakkal.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe már megvan az a fejlesztés is az idén elindul úgyhogy a kráterek is eltünnek.
Komment
-
ApaE
-
Háttal -nem kezdünk mondatot , de most ezt kell tennem
Hát akkor valami nem kerek a világban .. mert az én modortalan modorommal sikerült olyan viszonyt kialakítani , hogy én megbeszélem ,mikor mennék érte , vagy ha a melóhoz kéne néhány dolg hirtelen -akkor délban érte mennék...
Szakmailag pedig csak azt mondom amit én másképp csinálok :
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemikronos üveggyönggyel, gyönyörű, selyemfényű felületet kaptak, és természetesen sűrített levegővel minden el is lett takarítva,
mindig el kell mosni benzinben az alkatrészeket horganyzás vagy csak sima beszerelés elött -ez alap . Bizonyíthatja mindenki magának -tessék tiszta benzinben elmosni ,aztán hagyni ülepedni...
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA p.ö.c.s.lámpa aljzatok konkrétan úgy néztek ki, mintha valami savval leöntötte volna valaki azokat,
Mert pöcs lámpát még nem láttam , de gondolom az is csak olyan mint a többi . Szóval egy nagyobb alaplemezre vannak szegecselve mindenféle kis réz meg vasdarabok .És a gond itt van -nem lehet korrekt módon horganyozni olyan dolgokat amik össze vannak szorítva , --viszont a sav be tud menni közé - mert öblítéskor nem lehet teljes savmentesítést elérni !
Az meg asztán lassan kiszivárog a száradás során -aztán megmar mindent magakörül .
A horganyzás MAJDNEM olyan mint a fényképezés -amit nem lát az nincs.
Bizony a festék dolog nekem se tetszik !!!!!!!!!!
De sajnos ez a mostani világ mellékterméke --mert nem azt tették-- mint én amikor lebeszélem a vevőt a hülyeség megvásárlásáról , meg elmondom neki ,hogy marhaság amit kigondolt -pedig a saját boltom és szegényebb leszek --hanem a megrendelőnek megfelelési kényszer mozgatja a mai embereket .
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemásik cégnél újrahorganyoztatás, kezdve elölről mindent
( ha nincsenek szegecselt dolgok a fent nevezett alkatrészeken -akkor hülyeség az egész amit írtam --és tényleg trehányak voltak )
Komment
-
Titoknak nem titkok gondolom, mert akkor nem mondta volna a főnök, meg hogy benne volt pár misibe, de beszélgettünk meg néztük a csak rezezett felületet, és azt mondta hogy beindul a kitöltés is csak ahoz még kell valami és az még nem volt meg. De voltunk többen veteránosok és mindenki érdeklődött efelől mert ez érdekel mindenkit.
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kis új infót osztanék meg aki nem tudta eddig. A héten voltunk Edelénybe a krómozott cuccokért és egy kis fejlesztés ment, megy végbe. Már alárezezve krómozták a cuccaim.(de ez még nem tünteti el a krátereket) De már megvan az a fejlesztés is az idén elindul úgyhogy a kráterek is eltünnek. És még az is plusz lesz hogy alumíniumot és spiátert is fognak tudni krómozni. És még egy plusz hogy idén még változatlan árakkal.
Egyébként ezt mióta csinálják így? A legutóbbi adag mintha szebb lenne mint az az előtti. Csodálkoztam is hogy a rozsdagödrök nem látszanak annyira
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElőrebocsátanám, hogy fenti hozzászólásom célja nem a te állításod meghazudtolása volt, hanem az én tapasztalatom.
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésestílus és a hozzáállás akkor is megengedhetetlen. Hasonlóképpen gondolom a dolgot, mint a minap általad betett, homokszórásra váró Csepel blokk esetében.
most itt lett volna egy csomó minden , de meggondoltam magam mert nem adok arra lehetőséget ,hogy abba bárki belekössön , --a lényegről elterelve a témát .Azt hiszem Tiszakeszin lesz alkalom ,félreérthetőség nélkül beszélgetni akár ezekről adolgokról is.
Ami viszont bánt , hogy itt laksz 500 m re , 3 hete hivtalak és jöttél át ( mert szükségem volt az általam is elismert ,becsült tudásodra ) és most azt hiszed hogy baszogatni akarlak !!?? Szerintem szabira kéne menned .CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Udv!
Vargaek? Huha,harmadszor en sem megyek vissza !
Majd csinalok fenykepet a csavarokrol, anyakrol amit szerintem elcsesztek!
Joker ,ezt neked irom!Az elso alkalommal is ugy vittem el az anyagot mint ahogy mondtad es amikor a kezembe adtak hat nem hittem a szememnek olyan gyonyoru lett ,de aztan a masodiknal meg majdnem sirva fakadtam, sot meg egy bacsinak is elkelett szamolnom ,hogy a viszapillanto szara miert is lett ilyen csunya .....
Azt az irodaban a nenike mondta ,hogy sajna ez most igy sikerult ugyhogy ne is fizessek erte..(ezzel el is ismertek szerintem a hibat)
Az biztos ,hogy tudnak szepen dolgozni ,de masodik alkalommal nekem elsavaztak a dolgaim
a csavarokrol a menet elkezdett leporladni ugy roszda formajaban a horgany alatt szoval a horgany alatt ette a sav tovabb.
A csokit amit meg igerem a leanyzonak aki igerte ,hogy meglesz minden ici pici csavar na azt a csokit hazafele banatomra meg megettem! Egeszsegemre!
Ezutan mentem borzezni ujra es ujrakukaztam azt amit elcsesztek!joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
A héten voltunk Edelénybe a krómozott cuccokért és egy kis fejlesztés ment, megy végbe. Már alárezezve krómozták a cuccaim
Nagyom vicces kedvében volt valaki ! Három hete, még szó sem volt ilyenről. Azontúl az unióban betiltották a rezes technológiát, arról nem is beszélve, hogy Edelényben SOHA NEM krómoztak, csak fényesítő adalékokkal nikkeleztek. Biztos hogy ott jártál ?wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment