Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lakatost keresek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lakatost keresek

Van egy 52 éves ponton mercim, lakatos munkára fel készítve. Ha tudtok olyan lakatost aki hozza mer nyúlni és ki is tudna lakatolni, legyszi szóljatok. Az autó Pécsen van, de természetesen a trailer elviszi bárhova. Előre is köszi
    Bokigabi
    Írjatok egy smst és vissza csorgok mert én külföldön vagyok jelenleg. Számom:+353 87 2907782

Szia! Nem tudom, milyen árfekvésre gondolsz. Szoktad olvasni Csikós Zsolt írásait a Totalcar-on? Érdemes lenne felvenned vele a kapcsolatot, illetve az egri lakatosával, Csabival. Ha megteheted, valószínűleg ő profi munkát végezne.

ponton - Belsőség

Komment

Nekem van lakatosom--azzal a különbséggel hogy ő reggeltől estig "motorkerékpárban " utazik . Nem olcsó -viszont kevesen tudnak olyanokat csinálni mint Ő .-----ez is lehetőség.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nekem van lakatosom--azzal a különbséggel hogy ő reggeltől estig „motorkerékpárban” utazik . Nem olcsó -viszont kevesen tudnak olyanokat csinálni mint Ő .-----ez is lehetőség.
        Inast nem keres?
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Én is ismerek egy-két lakatost, de azok nem szerelik, hanem gyűjtik. ( És nem olvassák a fórumot )
          dongos78, wsievers és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Én is ismerek egy-két lakatost
            Azokat Lákátosnak hívják sztem
            dongos78, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Inast nem keres?
              Inast nem hiszem - de hakomolyan gondolod akkor a tanonc státusz is megfelel akkor megkérdezhetem .Persze csak ha nem a nulláról kezdened.
              -

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Persze csak ha nem a nulláról kezdened.
                Sok youtube videót néztem már a témában. Meg papírom is van róla, igaz majdnem húsz évvel ezelőtti, azóta meg mindig máshova sodort a szél.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Megkérdem , de nem bánnám ha szóban is beszélnénk , hogy mégis mi az elképzelésed .

Komment

Szia,
                    igen beszeltem mar vele is, o ajanlott is nekem ismerost akivel felvettem a kapcsolatot, de azok az iparosok akiket o ajnlott nem mernek hozzanyulni az ilyen autohoz, mert nem ismerik, pedig szerintem egyszerubb, mint egy lada, hisz abban az idoben minden kicsit egyszerubb volt mind most...
                    viszont az orszag masik felere sem akarnaelvitetni az autot, bar ha itt nem csinalja meg senki, kkor kenytelen leszek...

Komment

Nem tudom hogy állsz a dologgal.
                      Én őket ajánlom: ARB Classic, Algyő (Szeged)
                      arbclass.sokoldal .hu/magunkrol
                      haszon .hu/sikersztori/1410-az-arb-classic-sikersztorija.html
                      forum.index .hu/Article/showArticle?go=117649679&t=9012660
                      +36 30 995 9207
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mezopeti; 2014 szept. 19, 04:27.

Komment

A VAM-ban volt egy Ponton Mercis történet korábban. Talán a 2013. őszi-téli számok valamelyikében. Ott le van írva részletesen, hogy kik csinálták a restaurálást.

De ne mond, hogy nem ajánlottam senkit. Ajánlom magamat : http://veteran.forum.hu/cseveges-vet...html#post23154

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X