Segítsetek , hol van egy jó csavarbolt ahol jó minőségű 8.8 as metrikus tőcsavarokat lehet kapni ? M6-M8 , ----Olyan mint a Zsiguli szelepfedélnél , kipufogó csonknál , ....stb Ezek a robogós netáruházak kilőve ..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tőcsavar
Collapse
X
-
Szervusz Zoli!
Milyen méretekben kell és mennyi (M6x?;M8x?)?Amennyiben nem ipari mennyiségben van rá szükséged,-körülnézhetek a bontott tőcsavarjaim között.A tőcsavarok,hengerfejekből,váltókból,lettek kibontva-tehát járműipari csavarok,minőségi megkötés nélkül,illetve egy M6-M8-as csavaron talán nem is látható (illetve soha nem figyeltem meg)..
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFabory szerintem. Esetleg legyártás 8.8 menetes szárból.
a faborihoz nincs elég aranyam , a menetszár fenékre ül és nem tehermentesítős .
Aztán amúgy is szét csesz az ideg , hogy nem tudok venni néhány szar csavart sehol . Ez nem emészthető számomra .
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemenetszár fenékre ül és nem tehermentesítős .
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiskolci bolt is jó?
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyugi,mert bekerülsz az ispotályba,ilyen szarságokon kár idegeskedni,ahol a baj ott a segítség,írtam már eggyel feljebb,de nem adtál méretet.
persze , köszönöm élnék is a lehetőséggel . hogy mi az ipari mennyiség ?? hát nem tudom ... az a gondom , hogy kapuzárási pánikom van !! Erika akinél 25 éve horganyoztatok , decemberben nyugdíjba megy és igyekszem minden vasdarabot előre megcsináltatni , ami kitart életem végéig ....mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintései néhány szar csavart sehol . Ez nem emészthető számomra ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa akinek esztergája van,és jó ismerősei:annak nincs egy menethengerlője csepelről?
csak hogy bosszantsalak .... én nekem van ! olyan amivel küllőre tudok nyomni menetet , a pannónia niplihez csináltam is néhány darabot már .. meg erősített japán küllőre ....meg hossúból rövidet ..hoppá
- 3 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiskolci bolt is jó?
Komment
Komment