Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Félgömbfejű metrikus csavar

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tényleg csak viccessen próbáltam néhány tartalék alkatrészre szert tenni a saját verdámhoz
    A poén szerintem érthető és korrekt volt, a verdád pedig nagyon szép. Ahogy egyre többet olvaslak benneteket lassan kezd bennem is kialakulni egy szemléletváltás a régi dolgok iránt. Ha az ember elkezdi csinálni, akkor csak "nyugodtan, szépen...úgy érdemes". Az eredmény magáért beszél.

Komment

Köszönöm a dícséretet- és ha valaki digitalizlná a két album papírképet a felújításról , meg is mutatnám szivesen .
      ---nekem se készülékem ,se tudásom hozzá

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          joker eredeti hozzászólása
          ha valaki digitalizlná a két album papírképet a felújításról Megbeszélhetjük a dolgot - cserébe nekem meg szükségem lenne némi marós gépmunkára .
          Ahhoz meg csak gépem van -tudásom meg nem

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ahhoz meg csak gépem van -tudásom meg nem
            A kettő még nem zárja ki egymást feltétlenül. Én sem értek nagyon a számítógéphez, mégis elég jól elcsevegünk itt a segítségével. Igazi gond akkor van, ha nincs áram és elfogy a sör. Áram nélkül a marógép és a számítógép sem működik, és ha az ember már egy sört sem ihat a nagy ijedtségre, akkor végtelennek tűnik az áramszünet.

KIKI 61 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X