Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson Sport ( Túra ) fogórész

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A korszerű NC,Cnc gyártás megköveteli,
    Dehogyis! Mi is csehszlovák és szovjet analóg mikrókkal mérünk, és MOM os magyarral ( az Opelnek Mercedesnek Iveconak gyártunk), a digitális dísznek van, és nagyon be tudja csapni az embert!
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 okt. 13, 18:04.
    Che és OdinHEM kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nem reagáltál semmit .
      Bocsi ! Igazad van. Még nem tudom. Az a baj, hogy annyira elenyésző ( de éppen elég ) az eltérés, hogy pontos méréssel is kétséges eldönteni. Sokan fel is erőltetik az MZ-t a Simsonra.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        pontos méréssel is kétséges eldönteni.
        Szerintem ez Simson ,mert több Simson alkatrésszel együtt hoztam . (De ezt te tudod )

Nézd meg a " jó vételnek tűnő hirdetéseket " ,mindjárt írok oda ! Téged lehet érdekel .

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Bocsi ! Igazad van. Még nem tudom. Az a baj, hogy annyira elenyésző ( de éppen elég ) az eltérés, hogy pontos méréssel is kétséges eldönteni. Sokan fel is erőltetik az MZ-t a Simsonra.
          Hello Mir-Mur Én vettem meg tőled tavaly az oldalkocsit. Idén márki is próbáltuk a fiúkkal nagyon élvezték. Érdeklődnék, hogy milyen átalakítást akarsz a simsonra mert nekem is mindig vacakol a világítás ha jó a töltés akkor is gyengén világít, de néha az is elmegy. Gondolkoztam már 4 ütemű tobogó gyújtásban de azt arany árban adnák, megfordult a fejemben ETZ generátor is de nem tudom hogy elfér-e? Ja és mostanában Miskolcon tanulok Koliban lakok havonta egy hetet ha van kedved találkozhatunk személyesen is. A Jawa karbit sikerült már belőni?

Komment

Szia ! Robogó gyújtással próbálkozom, de a kúp miatt szívok. Az MZ nem 100% azonos. Örülök hogy sikere volt az oldalasnak. Ha Miskolcon vagy ( vagy előtte ) üzenj privátban, vagy hívj fel.

Üdv Gyuri

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X