Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Március 12.-13.-án lesz a Hungexpo területén (ha jól tudom, a 4-es kapunál?) az Old Motors - veteránvásár (börze), mindig van mindenféle műszerkarika, nézz ki, ha ráérsz :-)
Itt is utánanézhetsz a börzének: www.veteran.hu .
Túl sok kifelé mutató link nem tesz jót a fórumnak, ezért arra kérlek Titeket, hogy céltalanul ne linkelgessetek. Csak akkor, ha tényleg információt közöltök ilyen módon. Ha több infó lenne a Veterán újság weboldalán, mint például ITT NÁLUNK, akkor az adott aloldalt linkeljétek meg, hiszen ezzel nem segítitek a látogatókat, hogy egy másik nagy portál főoldalára külditek bolyongani.
Akkor már sokkal informatívabb az Old Motors honlapja, Old Motors börzével kapcsolatban.
Szia! Ha jól sejtem a km óra keret műanyag. Ezt lehet fém gőzölni.Nekem is van egy MZ tropfym. Takarékossági okból öntapadós alufóliával burkoltam.Amíg nem találsz keretet lehet kapni króm festéket kb 1000 Ft az is megteszi ha meg van a keret. 03 12 Börze lesz a Hungexpón lehet ,hogy kapható jó állapotú üdv Tontyi
Nem jól sejted, fém és krómozott.
Az általad javasolt módszerek tapasztalt veteránosok körében pénzkidobásnak számítanak. Akkor már érdemesebb az eBay-en körülnézni:
Komment