Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol lehet szerezni Mz-hez kilóméteróra keretet?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hol lehet szerezni Mz-hez kilóméteróra keretet?

Sziasztok!
    Ha valaki tudja hol lehet szerezni Mz-hez kilóméter-óra keretet krómozottat, légyszi szóljon.Üdv:Feri
    petiv kedvelte ezt.

Komment

Köszi a tippet megkeresem őket.
      Üdv:Feri

Komment

Szevasz!

Március 12.-13.-án lesz a Hungexpo területén (ha jól tudom, a 4-es kapunál?) az Old Motors - veteránvásár (börze), mindig van mindenféle műszerkarika, nézz ki, ha ráérsz :-)
        Itt is utánanézhetsz a börzének: www.veteran.hu .

Komment

Túl sok kifelé mutató link nem tesz jót a fórumnak, ezért arra kérlek Titeket, hogy céltalanul ne linkelgessetek. Csak akkor, ha tényleg információt közöltök ilyen módon. Ha több infó lenne a Veterán újság weboldalán, mint például ITT NÁLUNK, akkor az adott aloldalt linkeljétek meg, hiszen ezzel nem segítitek a látogatókat, hogy egy másik nagy portál főoldalára külditek bolyongani.

Akkor már sokkal informatívabb az Old Motors honlapja, Old Motors börzével kapcsolatban.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Van most egy a vaterán is a kismotorbontónál, keress rá ha érdekel!

Komment

Szia! Ha jól sejtem a km óra keret műanyag. Ezt lehet fém gőzölni.Nekem is van egy MZ tropfym. Takarékossági okból öntapadós alufóliával burkoltam.Amíg nem találsz keretet lehet kapni króm festéket kb 1000 Ft az is megteszi ha meg van a keret. 03 12 Börze lesz a Hungexpón lehet ,hogy kapható jó állapotú üdv Tontyi

Komment

Nem jól sejted, fém és krómozott.
                Az általad javasolt módszerek tapasztalt veteránosok körében pénzkidobásnak számítanak. Akkor már érdemesebb az eBay-en körülnézni:

>> Katt ide <<
                kedvelte ezt.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X