Üdvözlet! Segítséget szeretnék kérni, mert hajt a kíváncsiság! Egy Singer varrógép-asztal fiókjából került elő a képen látható embléma. Évek óta örizgetem céltalanul, mert foglamam sincs honnan származhat. A tisztelt veterán fórumos hölgyek és urak láttak már ilyet? Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Puch embléma, de miről?
Collapse
X
-
Ha a váznyaktáblát feleslegesnek tartanád vevő lennék rá!dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJut eszembe, illő lenne már összeraknom az '52-es RM csepel túra bringát...
Komment
-
Sajnos az már nincsen rajtaemu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a váznyaktáblát feleslegesnek tartanád vevő lennék rá!
Egyébként elég jól magmaradt eredeti alkatrészeivel.
Bőr nyereg, eredeti kormánymarkolatok, lámpák, pedálok, stb.
Amit sajnálok, hogy a hátsó kereket egyszer már átfűzhették, és a ma használatos küllőket tették bele, amik vékonyabbak (2mm) mint a gyári. Az első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
de hogy egyforma legyen, át kellett fűzzem azt is 2-esekkel. Sehol nem tudtam felhajtani eredeti vastagságúakat...
Komment
-
Köszi az észrevételt, de nem ez a helyzet, nem csuklós és szerintem nem azért mert be lenne rohadva. Amúgy a képen nem látszik, de fiókfogantyúnak nagy lenne, hiszen bár nincs most előttem, de az egész átmérője megvan úgy 8 cm. A fogása is kényelmetlen...mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy tűnik csapszeggel illeszkedik,viszont ha csuklós:akkor egy gyönyörű fiókfogantyú.
Komment
-
Igen, a Csikós Zsolt (TC) is ezt írta. De vajon melyik bringa? Tudtok esetleg külföldi fórumot, ahol érdemes érdeklődni?emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebicikli sárvédődísz,
Nagy divat volt a háború előtt,.
Veteránügyben újszülött vagyok, itt is új vagyok (amúgy sziasztok!) bár voltak Jawa motorjaim, jelenleg az egyetlen öreg jármű a birtokomban egy javított, újrafestett Toldi váz nulla darab eredeti alkatrésszel. Sajna...
Komment
-
Üdvdongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos az már nincsen rajta
Egyébként elég jól magmaradt eredeti alkatrészeivel.
Bőr nyereg, eredeti kormánymarkolatok, lámpák, pedálok, stb.
Amit sajnálok, hogy a hátsó kereket egyszer már átfűzhették, és a ma használatos küllőket tették bele, amik vékonyabbak (2mm) mint a gyári. Az első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
de hogy egyforma legyen, át kellett fűzzem azt is 2-esekkel. Sehol nem tudtam felhajtani eredeti vastagságúakat...
Csepelen kellene szétnézned a gyár mintaboltjában ott érdeklődni.
1-2 éve nagyon segítőkészek voltak ami még megtalálható raktáron azt szívesen eladják. vannak csuda dolgok.
Stefan
- 3 likes
Komment
-
Békéscsabán van küllőgyártó ember, méretezés vagy minta alapján bármilyet gyárt. Telefonszámot elérhetőséget nem tudok de ha itt nem mondja meg senki megtudom!dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
Komment
-
http://www.bekeskerek.com/hu/emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBékéscsabán van küllőgyártó ember, méretezés vagy minta alapján bármilyet gyárt. Telefonszámot elérhetőséget nem tudok de ha itt nem mondja meg senki megtudom!
- 1 like
Komment
-
Csokker barátom ajánlotta mert neki egy Jahamma Tenere elsőkereket kellett újragyártani (többek között) és az eredetihez képest ingyen volt.CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede szerintem drágák.
Einstein szerint minden relatív
- 1 like
Komment
Komment