Üdvözlet! Segítséget szeretnék kérni, mert hajt a kíváncsiság! Egy Singer varrógép-asztal fiókjából került elő a képen látható embléma. Évek óta örizgetem céltalanul, mert foglamam sincs honnan származhat. A tisztelt veterán fórumos hölgyek és urak láttak már ilyet? Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Puch embléma, de miről?
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJut eszembe, illő lenne már összeraknom az '52-es RM csepel túra bringát...
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a váznyaktáblát feleslegesnek tartanád vevő lennék rá!
Egyébként elég jól magmaradt eredeti alkatrészeivel.
Bőr nyereg, eredeti kormánymarkolatok, lámpák, pedálok, stb.
Amit sajnálok, hogy a hátsó kereket egyszer már átfűzhették, és a ma használatos küllőket tették bele, amik vékonyabbak (2mm) mint a gyári. Az első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
de hogy egyforma legyen, át kellett fűzzem azt is 2-esekkel. Sehol nem tudtam felhajtani eredeti vastagságúakat...
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy tűnik csapszeggel illeszkedik,viszont ha csuklós:akkor egy gyönyörű fiókfogantyú.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebicikli sárvédődísz,
Nagy divat volt a háború előtt,.
Veteránügyben újszülött vagyok, itt is új vagyok (amúgy sziasztok!) bár voltak Jawa motorjaim, jelenleg az egyetlen öreg jármű a birtokomban egy javított, újrafestett Toldi váz nulla darab eredeti alkatrésszel. Sajna...
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos az már nincsen rajta
Egyébként elég jól magmaradt eredeti alkatrészeivel.
Bőr nyereg, eredeti kormánymarkolatok, lámpák, pedálok, stb.
Amit sajnálok, hogy a hátsó kereket egyszer már átfűzhették, és a ma használatos küllőket tették bele, amik vékonyabbak (2mm) mint a gyári. Az első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
de hogy egyforma legyen, át kellett fűzzem azt is 2-esekkel. Sehol nem tudtam felhajtani eredeti vastagságúakat...
Csepelen kellene szétnézned a gyár mintaboltjában ott érdeklődni.
1-2 éve nagyon segítőkészek voltak ami még megtalálható raktáron azt szívesen eladják. vannak csuda dolgok.
Stefan
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz első kerékben még az eredeti vastag küllők voltak,
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBékéscsabán van küllőgyártó ember, méretezés vagy minta alapján bármilyet gyárt. Telefonszámot elérhetőséget nem tudok de ha itt nem mondja meg senki megtudom!
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede szerintem drágák.
Einstein szerint minden relatív
- 1 like
Komment
Komment