Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a 125ös ETZ tárcsás villájának de ha jól tudom a 150es és a 250esé is ugyan ez, a rugó utat hogyan tudom csökkenteni tehát összehúzni a villát? Magas lenne a motor eleje ezért kellene.
Olyan kérdésem lenne hogy a 125ös ETZ tárcsás villájának de ha jól tudom a 150es és a 250esé is ugyan ez, a rugó utat hogyan tudom csökkenteni tehát összehúzni a villát? Magas lenne a motor eleje ezért kellene.
!És ha igen,áruld el miért akarod jobban lehet segíteni ,ha több feltételt tudunk!Nekem mini komárba van az MZ-teló rövidítve az aluból alulról levágva a tengely acélhüvelyen keresztül ráültetve.
) Leginkább a súly elosztás, magas orr, nem akarok én choppert és az oldaltámasz, sztender is ha már ott járunk. A villaszár vágásán és ha szükséges menetfúrásán gondolkoztam én is. A terv az igen, ETZ villa a Cz-be, bár pontosan mennyivel hosszabb az MZ-é nem tudom de itthon van egy rossz dobfékes MZ villa az már kb 5 centivel hosszabb. Esetleg ha tudna valaki mérni egyet, megköszönném mert még nem jött meg az etkó orr donor
Komment