..ilyen kanyarban még szólóban sem húzunk első féket!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Oldalkocsis tapasztalatok.
Collapse
X
-
Annak idején a német legények Moszkváig eljutottak vele, csak az első néhány száz km lehet nehéz...
Ne lassíts,ne gyorsíts,ne kanyarodj hirtelen,a lehető legnagyobb súllyal menjél,és menj a nyombanott már kemény a talaj!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
A minap mentem néhány km-t egy oldalkocsis Izs 49-el. Elindultam vele egy udvarban, és rõgtön majdnem bekimentem a háznak, győztem megállni...Totál felújított, vadi új fényezés, leizzadtam kicsit...
Aztán már az úton men
tem vele, de 2-esnél jobban nem mertemfelváltani, mert volt egy sebességtartomány, ahol szitálni kezdett a kornány.
Sok-sok tízezer km-t motoroztam már, de mint ha éketemben nem ültem volna még motoron...
Most már azt is értem, azok a német háborús oldalkocsisok miért viselnek olyan széles kormányt...
- 1 like
Komment
-
Nem tudjátok,mi van ha ural,vagy izs oldalast akaszt az ember egy pannóniára?Miféle előírások vannak ijenkor ?MIféle iratok kellenek a megvalósításhoz,ugy néz ki a Duna oldalassal elszaladt a"ló"az már átugrott a költségvetési szintemen,viszont ugy érzem hamarosan szükségem lészen a harmadik kerékre...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Amikor megvettem az oldalkocsis TLF-et még volt rá egy hónap mûszaki, csapattam is rendesen ???? Bár gyanús volt, mikor az eladó mondta, hogy nem vihetem el tôle a gépet, majd ô elhozza... 3 utcányira lakott ????
Az elsô körön majdnem baleset ért. Jobb kanyar és jöttek is szemben. A kocsi természetesen megemelkedett, reflexbôl vesszarántottam egyenesbe. Pont a szembe jövô orra elôtt álltam meg. Szerencsémre nyugis sofôr volt, nem rajtam múlt, hogy nem lett balhé. Nagyon kínos volt.
Ott Tata és Szomód között voltak elhagyott helikopterleszállók, ott gyakorolgattam. Ment a kétkerekezés rendesenAzt még senki sem írta de nekem nagyon tetszik, hogy nem kell letenni a lábat piros lámpánál.
Másfelôl ha szitál vagy oldalra húz ott valami beállítási hiba lehet. Nem emlékszem semmi ilyesmire az enyémnél.
- 4 likes
Komment
-
Szerintem szerethető az oldalkocsis fogat is!
Nagyon jó Barátomnak van néhány fogata így volt-van lehetőségem hajtani azokat is. Nem adja vissza a szóló motor "szabadságát" de vannak csapatunkban , akik kimondottan csak ezekkel motoroznak. Volt "szerencsém" úgy haza motorozni vele hogy letört a kormány vége a kuplungkarral együtt. Így már nem vállalta be a motoros kolléga a hazautat. Gépet cseréltünk és gond nélkül szálltam le otthon a ház előtt.
Itt jött jól a Jawa tökéletesen beállitott és működő félautomata kuplungrendszere.
- 5 likes
Komment
-
kvaga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseogy letört a kormány vége a kuplungkarral együtt
???????
Komment
-
Itt látható pár ilyen élethelyzet:Motorcycle sidecar fails compilation! Lots of motorcycle crashes, accidents, failed sidecar jumps and more! Watch new funny videos and epic fails every week!...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2019 jún. 02, 02:15."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem érzem azt az élethelyzetet amitől ez egy oldalkocsis motoron bekövetkezhet.
???????
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt látható pár ilyen élethelyzet:
- 1 like
Komment
Komment