Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen kormányszorító?
Collapse
X
-
Szervusz . K 800-on láttam hasonlót. Az én K 500-on ilyesmi van ( készítek róla képet, de idő kell hozzá ) - vagy 38 éve. Üdvözlettel. Elég gyors voltam ? Eredetileg a tekerős változat volt a motoron ( ezzel vettem 197... -ban ). Belül fekete festés látható és 9 bemélyedés van rajta. Az utolsó képen a "kereszt " tekerős közepének rádiusza pontosan beleillik a másikba ( valószínű véletlen ). Mennyire eredeti, vagy nem fogalmam sincs, de biztosan állíthatom, hogy régi darab. Ennyi.
Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 febr. 24, 20:34. Oka: Képek pótlása és kiegészítés.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
-
Ez így vicces, mert aki olvassa ezt, az nem tudja, hogy melyik szorítóról is beszélünk, mert Te is mellé tettél egy Zündapp szorítótA szorító nem az enyém, hanem egy ismerősömé, akinek Zündapp K 350-en volt rajta és nem tudja, hogy eredeti-e. Csatolok egy érdekes fotót 1933-as K800-ról, ezen nem a megszokott kutyacsont szorító van, hanem valami kerek formájú. Amit én tettem fel, azon 8 mélyedés van, nem 9. Köszönöm a választ!
Komment
Komment