Közlemény
Collapse
No announcement yet.
marós szeszám
Collapse
X
-
Kiesztergáló fej. Nagyobb furatok megmunkálására. Szerintem.
Kiesztergálófej - tolómérő, szerszám, mérőeszköz, forgácsoló gép, CNC gépmir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
-
Nem teljesen idevág, de annak idején egy Emil Wolhaupter nevű úriember A teljes Főiskolás évfolyamunknak olyan svédasztalos fogadást adott elő, hogy az a világmárka, bár azóta most hallottam(olvastam) először róla.
A kép alapján azonban szerintem ez egy Danuvia gyártmányú kiesztergálófej eltekintve attól a kitámasztó bigyótól, amit szerintem azért szerelhettek rá, mert a végállás körül használhatták.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos csak ide tudtam betenni a képeket -talán nem zavaró?--lesli kérlek mond meg mim van?
A sikesztergálás automatikusan velejárója az ilyen szerszámnak.
Ha rögzíthető a szerszámsin akkor éppen kiesztergálásra is használhatod, de alapvetően nem arra való.
A kiesztergáló fejeknél a szerszám sin és az állító csavar mindig párhuzamosak, mint ahogy előttem valaki linkelte is, ott jól megfigyelhető ez, itt viszont a szerszám forgása közben kell a recézett gyűrűt kézzel megfogni, hogy a szerszám kifelé mozduljon.
Most látom, ha jól látom , hogy a szerszám egyik oldalán vagy egy T horony. Oda is ütközők szerelhetők be. minimum és maximum ütközők.
Komment
Komment