Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen berúgókar?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Milyen berúgókar?

Milyen motorkerékpárhoz való a képeken látható berúgókar?

Üdv. DCS

Click image for larger version

Name:	IMGP0568.JPG
Views:	1
Size:	137.0 KB
ID:	154267Click image for larger version

Name:	IMGP0569.JPG
Size:	137.0 KB
ID:	154268Click image for larger version

Name:	IMGP0570.JPG
Size:	175.2 KB
ID:	154269

Üdv.:
    Talán IZS-é lehet, ha jól emlékszem egy bunkószerű vastag,lekerekített résznek kell lennie a behajtható rész golyóházának.
    A benne lévő csavar meg sűrű(1-es) menetű és 14-es vagy 11-es fejű, ha ruszki.( este megnézem.)
    DCS kedvelte ezt.

Komment

Tévedés, ez szerintem Simson 250-es berugókar...
      DCS kedvelte ezt.

Komment

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Üdv.:
        Talán IZS-é lehet, ha jól emlékszem egy bunkószerű vastag,lekerekített résznek kell lennie a behajtható rész golyóházának.
        A benne lévő csavar meg sűrű(1-es) menetű és 14-es vagy 11-es fejű, ha ruszki.( este megnézem.)
        Én is erre gondoltam először, mert a berúgókar szárának íve eléggé, a kar felső részének kidolgozása (pedálgumi, golyóház) pedig megtévesztésig hasonló az Izsekéhez. Az Izsek berúgókarjának alsó része (a bilincs) azonban igencsak eltérő, csatolok néhány képet!

Name:	052 17.jpg
Size:	63.1 KB
ID:	130860 Click image for larger version

Name:	051 1_17.jpg
Size:	68.0 KB
ID:	130859 Click image for larger version

Name:	053 3_17.jpg
Size:	37.4 KB
ID:	130858

Az utolsó képen talán kivehető, hogy a kar az Izseken felülről szorítja a berúgótengelyt. (A szár íve alapján ez lemezvillás, valamint nem utolsó szériás 49-esek berúgókarja. Az újabbak "folyamatos ívelésű" szára jobban hasonlít DCS-ére.)

Hogy kicsit árnyaljam a képet, most találtam még egy fotót, ami egy Izs-alkatrészek között hirdetett berúgókart ábrázol.

Name:	forumfullimg~saleaddpar~1290552260358~1292803919858.jpg
Size:	150.3 KB
ID:	130861

Itt az alsó szár kiképzése már olyan, mint DCS berúgókarjáé, a szár ívelése alapján pedig már utolsó szériás 49-esekre, illetve az azt követő modellekre szerelték. DCS-é azonban szerintem nem Izs-berúgókar, mert a szára nem nyúlik ki eléggé oldalra, így viszont rúgáskor ütközne a kipufogódobba/könyökbe (ahogy ez sajnos sokszor a jócskán kijjebb nyúló, eredeti berúgókarokkal is megesik).
        BigZ, mir-mur és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Mir-mur, nem lehet, hogy valami Simson 250-származék? A te képeid között mintha ehhez hasonlatos berúgókart látnék:

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ilyen volt, és ilyen lett ! ( Mint a reklámba )

[ATTACH=CONFIG]6130[/ATTACH]

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Mir-mur, nem lehet, hogy valami Simson 250-származék? A te képeid között mintha ehhez hasonlatos berúgókart látnék:
            Majd holnap reggel megnézem !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X