Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia T3 blokk??

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia T3 blokk??

Üdv mindenkinek!

Van két összetartozó blokkfelem egyhengeres Pannóniához. A motorszám így kezdődik: T32/0. A TLF-emen pedig TLF 9 7 (így hirtelen nem tudom, hogy pontosan 9/7-nek, 9 7-nek vagy 9-7-nek van ütve), ezek szerint a blokkszám első részét a típus szabja meg. Akkor ezek szerint ez egy T3 (TLB) blokk lenne? Nagyon örülnék, ha igen

helló a T32/0.... feltehetően 62 évi 0* havi tlb blokk. A rövid gyártás alatt volt tlb és t3-al jelölve. A számok végén ha volt egy M akkor mágneses gyújtásos.

a tlf pedig 59évi 7. havi
    Gergő, Tamás78 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 ápr. 24, 12:20.

Komment

Köszönöm szépen.
        Egyébként a blokk eladó, feltettem 1 forintért a tudjátok, hova (nem reklámozom az oldalt)
        -t5- kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Megkérdezhetem, ez az információ honnan származik? Volt (van) több TLB-m, fényképeztem is jó párat, de ilyen „M” beütéssel még nem találkoztam - ezért gondoltam, tegyük a helyére (hátha valami elkerülte a figyelmemet ).
          Nagy kék könyvből merítve. Függelékben a számoknál is ki van emelve. De már már lassan elkezdek a könyv hitelességén gondolkodni

Komment

TZ, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              de ilyen „M” beütéssel még nem találkoztam
              Akkor ezt is fejtsük meg!Pannonia TLB Exportkivitel
              Mert én a kérdezések között megpróbáltam meg kérdezni a tulajdonost, hogy mit jelöl a számsor végén a kis"d"betű, de úgy éreztem, azt hitte az ember, hogy ki akarom oktatni! Pedig csak okosodni akartam, nem sikerült!
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Pedig csak okosodni akartam, nem sikerült!

Félreértetted szerintem. Okosodni akartál (ahogy írod is) és kaptál néhány általános, megszívlelendő tanácsot, melyeket hasznosíthatsz az élet különböző helyzeteiben. Hol itt a gond? Persze igaz, elsőre kicsit olyan mintha eltért volna a tárgytól, de előfordul az ilyesmi, tágabb aspektusba helyezte a túl konkrét kérdésedet.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  tágabb aspektusba helyezte a túl konkrét kérdésedet.
                  A pszichológia is egy szakma, de a konkrét kérdésre, konkrét választ vártam és nem az élet más területén akartam hasznosítani a kis "d" betűt, így feladtam, hogy Tőle fogom megtudni mit is jelöl!
                  dino125ad kedvelte ezt.
                  A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Urak! Akkor most mi van?
                    Magam nem értek a Pannóniákhoz, így a hozzászólások nagyon felkeltették az érdeklődésemet!

Kedves Gyula, kérlek helyezz képbe!

Komment

Komment

Meg persze: "ez a luk-nem luk "

Igazán szöget vertek a fejembe--néhánny 10 év mulva ha "boncolgatják" pl a ...... motorom megnézném az akkori fórumot.......

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X