Sziasztok! Voltam a felgumizott kerekeimért, de nem értettünk egyet küllőügyben a gumissal, így át kellett másznunk a szomszédba, félrehajtani 3 tehenet, hogy elő tudjuk szedni a bokorból a szomszéd kordéját. Persze nem Pannonia kerekek voltak benne, úgyhogy nem kaptam újabb tanácsot küllőügyben, de a két kereket azért elhoztam (azt mondta a gazda, hogy vigyem a fenébe kordéstól, csak útban van). Egyetlen gond, hogy még csak nem is hasonlít semmire a korábban azonosított vagy hirdetésekben szereplők közül - így szeretnélek megkérni titeket, hogyha ismerős akkor légyszíves osszátok meg, hogy megint mit hurcoltam haza...
Nagyon úgy néz ki, hogy egy pár kerékről van szó. Sajnos se lánckerék, se féklap a könnyebb azonosításhoz, bár lehet a derékig érő tehéntrágyából azt is elő lehetne varázsolni. A gumi tipikus Cordatic, 3.25x19", 36 küllős a kerék.
Az elsőhöz volt eredeti (-nek tűnő) tengely is , esetleg külön le tudom fotózni ha az segítene még valamit.
(A gumis ismerősömnek ettől a figurától van DKW blokkja, amire ráomlott 20 éve a pajta. Aztán 20 évig nem foglalkozott vele, de végül útban lett a rom, így a blokk is előkerült... )
Előre is köszönöm a segítséget.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy pár kerékről van szó. Sajnos se lánckerék, se féklap a könnyebb azonosításhoz, bár lehet a derékig érő tehéntrágyából azt is elő lehetne varázsolni. A gumi tipikus Cordatic, 3.25x19", 36 küllős a kerék.
Az elsőhöz volt eredeti (-nek tűnő) tengely is , esetleg külön le tudom fotózni ha az segítene még valamit.
(A gumis ismerősömnek ettől a figurától van DKW blokkja, amire ráomlott 20 éve a pajta. Aztán 20 évig nem foglalkozott vele, de végül útban lett a rom, így a blokk is előkerült... )
Előre is köszönöm a segítséget.
Komment