Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen kerekek? - már megint ez a kérdés...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Milyen kerekek? - már megint ez a kérdés...

Sziasztok! Voltam a felgumizott kerekeimért, de nem értettünk egyet küllőügyben a gumissal, így át kellett másznunk a szomszédba, félrehajtani 3 tehenet, hogy elő tudjuk szedni a bokorból a szomszéd kordéját. Persze nem Pannonia kerekek voltak benne, úgyhogy nem kaptam újabb tanácsot küllőügyben, de a két kereket azért elhoztam (azt mondta a gazda, hogy vigyem a fenébe kordéstól, csak útban van). Egyetlen gond, hogy még csak nem is hasonlít semmire a korábban azonosított vagy hirdetésekben szereplők közül - így szeretnélek megkérni titeket, hogyha ismerős akkor légyszíves osszátok meg, hogy megint mit hurcoltam haza...

Click image for larger version

Name:	kH 001 (8).jpg
Views:	1
Size:	175.9 KB
ID:	154584Click image for larger version

Name:	kH 001.jpg
Size:	131.9 KB
ID:	154585Click image for larger version

Name:	kH 001 (1).jpg
Size:	136.7 KB
ID:	154586

Name:	kH 001 (2).jpg
Size:	156.2 KB
ID:	154587Click image for larger version

Name:	kH 001 (3).jpg
Size:	178.5 KB
ID:	154588Click image for larger version

Name:	kH 001 (4).jpg
Size:	129.1 KB
ID:	154589

Name:	kH 001 (5).jpg
Size:	108.6 KB
ID:	154590Click image for larger version

Name:	kH 001 (6).jpg
Size:	160.2 KB
ID:	154591Click image for larger version

Name:	kH 001 (7).jpg
Size:	139.2 KB
ID:	154592

Nagyon úgy néz ki, hogy egy pár kerékről van szó. Sajnos se lánckerék, se féklap a könnyebb azonosításhoz, bár lehet a derékig érő tehéntrágyából azt is elő lehetne varázsolni. A gumi tipikus Cordatic, 3.25x19", 36 küllős a kerék.
    Az elsőhöz volt eredeti (-nek tűnő) tengely is , esetleg külön le tudom fotózni ha az segítene még valamit.

(A gumis ismerősömnek ettől a figurától van DKW blokkja, amire ráomlott 20 éve a pajta. Aztán 20 évig nem foglalkozott vele, de végül útban lett a rom, így a blokk is előkerült... )

Előre is köszönöm a segítséget.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 10, 15:58.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Amelyiken nincs kilométermeghajtó csiga az DKW NZ 350 elsőkerék.A másik Izs 49 elsőkerék.

Komment

Köszönöm a választ.

Végülis teljesen reális, mindkettő típusból volt a szomszédságban, csak szét lettek bontva. Állítólag 49-esből még van is, de a néni nem hajlandó velem szóbaállni sajnos.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de a néni nem hajlandó velem szóbaállni sajnos.
        Nem kellett volna gyerekkorodban lopkodni a cseresznyéjét
        OdinHEM, LC 9246 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nem kellett volna gyerekkorodban lopkodni a cseresznyéjét
          Ez az a tipikus eset, hogy valaki lopkodta, aztán végül mindenki rossz aki be akar lépni a telekhatáron belülre...

Egyébként a "hírek" szerint a házában (amit az agglegény bátyjától örökölt) vannak még elfekvőben motorok, bár néhányat már elhordtak az enyveskezű fémtolvajok. A néni Győrben lakik, 2 havonta jön sírt takarítani meg mécsest gyújtani - aki lopni akar, annak nagyon egyszerű.

Bár felénk minden megesik lassan - lehet hallottad a hírekben hogy Veszkényben (20 km kb.) 280 tonna gabonát loptak el...
          Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 11, 09:34.

Komment

A gabona az teljesen más, mint a fém...néhai gabonás sofőr ismerős mondta, hogy amikor mentek, néha-néha hatalmas madár rajok lepték meg a kamiont..jól is élt, amíg élt! Isten nyugosztalja!
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

FN M 13 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Amelyiken nincs kilométermeghajtó csiga az DKW NZ 350 elsőkerék
              Nekem mindkettő Izsnek tűnik. Tudomásom szerint a DKW-kon bordás fékdob volt!
              stalker kedvelte ezt.

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nekem mindkettő Izsnek tűnik. Tudomásom szerint a DKW-kon bordás fékdob volt!
                Igen mindkettő IZS, 55 előtti lehet amelyikben zsírzófej van az agyban, nekem az 52-esben volt...57-esben nem...
                soveny kedvelte ezt.
                Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X