Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem tudom, mi ez?
Collapse
X
-
Kedves Piotrek!
Az általad feltett képeken lévő motor maradvány hasonlít is meg nem is a Mátra 100-as,valaha Magyarországon gyártott kismotorra.A Mátrát gyártották pedálos és berúgós változatban is,így a két változat váza,lehet eltérő is.Sajnos a képeiden nem jól kivehetőek,a váz csomópontjai,ezért teszek fel egy pár képet,a Mátráról,hátha ezzel előbbre jutsz.
Úgy tűnik,hogy a tankváltó formája hasonlatos,de ettől lehet más is.
Jó lenne,ha egy Angolul tudó társunk,lefordítaná,a mondókámat,de azért remélem,egy kis segítség!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Dear Piotrek!
The motorcycle you show on your picture is very similar to the hungarian motorcycle called Matra, but I'm not sure that it is 100%. There was 2 kind from this motorcycle one with pedals and one with kick-starter. The 2 kind could have had different kind of frames. The angles of the frame can't be seen clearly on your picture so I show you a few picture of the Matra motorcycle. It seems to be that the shape of the transmission next to the fueltank is similar, but it still can be some other motorcycle.
I hope I could help you! Best regards: Che
—¹esetleges hibákért elnézést kérek. üdv, Odin
- 3 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves OdinHem!
Köszönöm a segítséget,remélem,ha Piotrek lecsupaszítja a vázat,a csomópontok alapján mértékadó véleményt tud formálni.
Mi sem természetesebb Nagyon szivesen máskor is, ha épp itt vagyok gép előtt.
üdv, Odin
Csak tipp, de nikkel tankos nem lehet esetleg? Még az ülsé sem stimel erre lengőnyereg mehetett a kép alapján.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sajnos a többezres képgyüjteményem a régi gépem memóriájával eltünt,igy nem tudom pontosan beazonositani,de szerintem Sachs Wanderer. A hátsó csomagtartó tuti."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Szervusztok!
Pár hirtelen neten böngészett kép, a Sachs Wandererről,-hogy legyen viszonyítási alap.
Amennyiben jól megnézitek,nem pontosan hasonlít,sem a Mátrára,sem a Wandererre.Az általam korábban feltöltött képek közt,van kettő,vagy három,melyeken nem restaurált motor van,-azt is Mátraként említették,pedig,ha jobban megfigyelem,túl az első villán és a blokkon,a vázon is jelentős eltérések vannak.
Komment
Komment